Lego 討論區(11) 光復香港 時代革命

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

Lego真係有錢人先可以玩嘅野
睇一樓
搵位display先係問題

而家都係去佐敦間 let go睇吓實物j吓算
你可以自己google 你想要既野加lego, moc 呢啲字眼睇下有無人砌過
點display 就真係個個唔同諗法

有愛無位咪買住先, 之後先再諗

lego 唔同bandai 會成日再販, 停左就真係停左

要後追食炒就唔好啦
買咗先算
唔好諗咁多
好奇一問,lego出captain marvel polybag係咪唔想啲人炒77902? 又係相同人仔
my
own
creation
即係自己創作
整得好有人支持可以變成真官方
買散件自己創作, 跟說明書砌得多就會開始MOC之路
sw只會愈出愈靚
死星,千年鷹,逃走船,slave1都出過幾次
錯過左今次咪等幾年下個ver
唔好意思 岩岩開始玩LEGO, 請問大家係邊度睇邊一SET絕左版未?
lego 官網 睇, 如果retired 左會打出黎
有版權個啲咪會有機會返兜再出 , 自家個啲好似係聖誕系列返過, 其他好似無
UCS 唔同細盒
下次可能要等下一個十年
有人支持都要俾官方揀中先有得變做ideal 系列, 官方唔出, 去rebrickable 到睇都有好多moc set , 支持下其他熱愛lego 既玩家
ins 隻$50 boba fett 又無哂~
新手想問下10232同10218係retire左未?
見啲價都好浮動下
去左lego 網搵左未?
睇左,佢有篇野話10232 官方話2017年宣布retire但個市場仲有賣緊🤔
出面緊係仲有得賣係幾多錢咁解

呢兩盒都算出左好耐 , 啲價浮動係因為有啲人要錢唔要貨, 走左價先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞