射手座/人馬座巴絲打 繼續入來吹水

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
我覺得睇人 我會鍾意有啲管制但唔好太過
不過可能比人管嗰陣又唔同
係 我自己一開始拍拖唔鍾意被人管
但耐咗自己投入多咗 又想被人管多啲
但對方已經唔管咁多了
俾個金牛座釣 自從有日佢暗示過對我有興趣(唔知有冇get錯) 之後就日日傾計 但都係個7-8個鐘先覆一次 試過斷咗之後 又會reply我ig 又會繼續傾 即係點 好忐忑
屌你老母 成日話射手座花心
射手仆街男,成日都想識新朋友,有另一半又要扮冇,係直頭講話自己A/同人講個個係ex黎,呢頭騎牛搵馬扮單身溝女,轉個頭挽完就講bb好掛住你呀又要講電話,屌

唔好以為射手挽完識得翻屋企就收貨呀,中間發生過咩事只有當事人知

綠色字係hidden story, 我係散左先聽到佢嘅新朋友講(咁啱係朋友既朋友)

對射手座失去晒信心
p.s 比左2年半機會同時間去信佢會改過,呢件事只係冰山一角
個人覺得射手好難同人夾
射手癡人可以好癡 但都可以一下子失興趣唔癡
你係咪講D好爛嘅gag,例如: 「呢隻藍色係咪蕭正南個南」呢D? 講D真係好笑有深度嘅,佢就唔會鬧你睇低你
牛會肯同你傾已經叫唔錯
利申: 前度金牛依家又鍾意金牛
你想被人管是因為你覺得被關注和愛
我覺得射手女係要另一半既陪伴同重視,其實物質野真係無乜所謂

射手女
射手男失戀會點可以做啲咩安慰佢
我係射手絲 但係我同一半射手唔同
本身我係唔會管人
以前男朋友一個禮拜成日都有3-5日都3/4點翻屋企
岩岩開始個陣男朋友問我點解唔管佢 佢想有人管下
我有同佢講過一管我連自己都控制唔到
會變左完美主義
-》我唔想佢成日出到咁夜(通常去飲酒)
最後我的確試過管到佢頂唔順
中間的確有段時間分左手 最離奇嘅係我提出
因為佢鬧完我氹我跟住應承唔再鬧跟住轉個頭又鬧
仲試過佢鄉街發脾氣 跟住唔理我就走左去
一齊翻之後
我都嘗試試下唔好咁管佢 但係我發覺做唔到
佢同屋企人關係麻麻 而家好左小小 1個禮拜3/4日係先會1/2點翻屋企
我有時病左佢會送我翻屋企後自己就出去同人飲下酒傾下計
其實我除左呢樣野其實都對我唔錯
但係我好驚佢遲啲結左婚之後都係咁
咁係正常嘅
去旅行放鬆下散下心
應該會幾夾
前任/現任男友都係射手 (兩個都對我好好)
利申我係雙子絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞