射手座/人馬座巴絲打 繼續入來吹水

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
最新消息 聖誕被帽!
發現射手男分左手之後即刻玩交友app,未玩夠都唔洗禁快,但又間唔中會po下歌詞講類似太好東西無力佔有之類,分左手既佢地諗緊咩
玩完唔啱feel會唔會食回頭草?
同射手女朋友嗌交 之後佢唔比我錫同攬點先修補到感情
射手男話要新鮮感散
又念舊又要新鮮感會點取捨
一齊5幾6年,我29佢30每次一講到結婚既問題無認真正面回答我。又係佢自己成日話第時組織家庭一定要有小朋友,到我最近已經拉破面皮同佢講我唔想去35+先黎生,但佢個回應就係以為開玩笑甘拉開話題。
其實結婚生小朋友組織家庭遲定早問題對我黎講,先要條件係係咪真係一定要小朋友。到今日佢可以開玩笑甘講甘點解我要甘大個呀。個刻我無嬲不過有好心痛,我明白佢無意甘講但係縱使佢真係有甘既組織家庭嘅念頭但有時會諗你呢個計劃入面其實係咪無我嘅?!

每次一諗到呢到就會唔俾自己再諗落去,就會諗其實我第時有無細路結唔結婚都無麥所謂,只要呢一刻我地重係互相愛大家就可以。但每次同佢一睇到呢方面嘅嘢討論一番之後,又會好自虐甘諗”諗甘多做麥都係到時先算啦”。

其實我同佢係咪應該重要繼續落去定係我應該要面對現實放佢走算?

我知我哋大家都會好唔捨得,但係如果佢要搵個位終身伴侶唔係我嘅話,不如我哋平靜地分開會唔會對雙方都係係一件好事?
我覺得都ok
生肖都唔夾
你女友就快讀完書,會比較現實,冇讀書時咁單純,佢可能覺得你未係佢最啱嘅男仔,讀完書會諗長遠,例如: 想找個成熟穩重的,有經濟條件可以養家.....
佢對你唔係真係咁有興趣,如果唔係佢點都會找到時間message你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞