Figure討論(51) 連登首個Native團購上線啦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
條友睇唔撚到野
己訂
俾公仔睇㗎咋
咁大隻一定好貴
400蚊貨色
接咗返屋企 未有時間開 已知係包莖
我AMI箱貨幾時到,好想開箱
又有幾多隻
(In-stock)Angel Beats! Kanade Tachibana Haregi Ver. 1/8 Complete Figure
(In-stock)Hatsune Miku -Project DIVA- F 2nd Hatsune Miku Vintage Dress Ver. 1/7 Complete Figure
(In-stock)[Limited Distribution]Kizuna AI A.I.Games 2019 1/7 Complete Figure
(In-stock)[Limited Distribution]Kizuna AI A.I.Channel 2019 1/7 Complete Figure
(In-stock)Youjo Senki Tanya von Degurechaff 1/7 Complete Figure
仲有助手同嘟嘟魯聖誕裝2隻,已經到左等緊一齊開箱
另外amazon仲有隻初音未出貨
今個月少少地,加埋8隻
唔可FBI勢力座大
大家撐住呀 我地唔玩犯法嘢架

貓控你去自首啦
Sonico全部延
訂完之後諗緊咁大隻轉運嗰到會貴到仆街

呢隻點睇?想訂上隻evileye都無訂 今次一定要訂
你話之前果隻應該係呢隻,仲有得訂
https://www.amiami.com/eng/detail/?gcode=FIGURE-052946
咁多聖誕禮物
量子化真係停不下來鳥
岩岩先開訂,孤仔1176
你點樣做到
同量子化膠對話
佢地間公司最仆街就係啲pose係最正
心郁
但係 之前買過隻趴
發現好易污糟 又洗唔走
呢隻如果開嚟抱又會污糟
唔開買嚟有咩用
喜歡可愛係人的天性
btw有冇多啲圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞