Figure討論(51) 連登首個Native團購上線啦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
外國既animate全部都係垃撚圾,死貨散貨集中地
無 我覺得一番賞figure唔䚎
買開PVC
一入坑就玩pvc 好難玩返轉頭玩一番賞/景品
接受唔到D分模線同造工太粗糙
依加仲愈出愈貴 以前講緊700-800已經係極品 依加隻隻都1000up

以前都對一番獎有興趣
但質素真係差啲
最後不了
遠睇ok既
垃撚圾DHL
本身話尋晚派件,點知打黎話個派件員唔記得拎件貨出倉,要改今晚派
好啦開頭都OK無問題,點知頭先又打黎
話個派件員唔小心拎埋件貨出去,問而家有冇人收貨,我話無,佢就話唔好意思件貨拎唔切返倉再安排今晚派,要聽晚先派到

我建議佢話直接派黎我公司,佢又話唔可以咁樣臨時改地址,之後叫佢今晚派佢又話唔得
講多兩講聽得出佢係厭麻煩,想安排聽晚再派,我嬲嬲地兇鳩佢話今日一定要收到件貨,之後佢就話轉頭再俾電話我

結果而家係派貨個同事會轉交件貨俾夜晚個同事,今晚派,如果今晚收唔撚到件貨就打上去投訴佢,屌佢老母

遲一日半日無乜所謂,屌你老母一拖再拖,咁我用你DHL黎把撚?EMS都快撚過你
之前諗住清位賣減D囡囡搬屋
諗黎諗去都只係捨得賣Bandai Spirits三十週年雪露
(因為知道Alpha Omega會出雪露)
你又買左咩膠
新嗰隻一番雪莉露其實想入,但信和賣到好賣
早兩個月前用DHL果陣已經奶過一次野
果次係唔記得轉夜晚派貨,晏晝果陣個派貨員打黎問有冇人,開頭佢叫我打上去客服改夜晚派

果陣個客服唔記得同我改,之後個派貨員又戇鳩鳩咁,派第二件野送貨果陣開左我件貨個簽收page俾人簽收
結果我等左兩三日都未派黎,一上amazon睇見到件野俾人簽收左先發現到單野
結果我隻1/4島風係個倉都訓左幾日先再安排返派送

近排DHL真係唔知做乜鳩,明明已經少用,但最近連續兩次都有事發生
今次唔係膠,動畫BD黎
一番賞抽咪算
H動
LATER12月有兩隻出貨,係咪代表兔師匠要延期了
Bd細細件我會叫dhl放locker
唔使煩
呢單咁既野唔投訴?佢話話派第二件野時俾人簽左,亦都可以係私自冒簽,偽造文書加盜竊,比我就搵狗兇鳩佢
兔師匠之前未延過 一定要你等到月底先會同你講延期
啱啱收到msg話叫我再重新安排派送,再打上去DHL問先知原來係auto msg黎,結果都係今晚派無變
問多兩問個客服之後,發現原來今晚都係由同一個送貨員派,好似話今日好多件,要晏晝派到夜晚,都唔知佢會唔會粗爆對待我份野
啱啱訓醒
早晨
最尾我收到件野就無理到
本身就預佢直接送到我屋企,佢既失誤搞到我要落商場拎,我採佢都痴撚線
佢一次半次,我都可以當人為失誤唔理佢,加上最近black friday多野派,情有可原
咁撚樣一拖再拖我都唔出聲真係分分鐘俾佢當我好恰
話唔定如果我頭先話好啊OK聽晚再派,可能到聽晚又會有第2個理由話派唔到要再改期
抽 同 買 又唔同
有得抽 正好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞