法國手足大罷工!而家打緊仗

445 回覆
1393 Like 12 Dislike
好撚癲
乘番咁多個城市喎 香港跟得上國際做法架喇
tg唔係對頭射先
呢個係道德學上都比較複雜。
法律作用係彰顯正義,咁如果刑判達唔到公眾嘅正義就失去佢應有嘅作用。
咪一樣蒙哂面無no.
佢一上任就加汽油稅 反對恢復富人稅 點信佢
好撚多藉口
都估到有人咁講,我都無gear,但你諗下次次放一粒就叫晒全部三十萬人走,所以咪每次班狗當你曱甴咁用少少人玩死你,所以咪次次都好快完
問題係我可以叫老弱婦孺走先,但唔會叫話無gear就走得,你諗下有gear既有無50人,你諗下個活動每次出嚟五分鐘就完有乜用?同埋某程度上最安全一定係人多既時候
我就出得嚟無gear都唔會話有粒tg就即走,唔好成日幻想咩有gear就變大隻可以保護其他人,而係應該同人講出得嚟就要有某程度既覺悟
推學野post
推 見到tg同狗 都唔好即刻走
我有朋友識法國人。好似話佢哋法國罷工係有法律保障, 如果佢哋話明係罷工行動, 公司都要照出糧
香港記者係戰地記者級數
你講到咁輕鬆究竟有冇硬食過tg?依家出得嚟都有心理準備,但唔代表要特登吸多幾淡
法國各個工會都好成熟,香港都望塵莫及,唯有睇吓新公務員公會搞成點
而家係好明顯既因果關係,你一係就遊行前講明會食tg你要有心理準備,怕就唔好出
一係就講明有gear先出
而家每次係每次都放一粒就即散水,你用少少腦都知後果係點,咁不如淨係屋企文宣算啦
時代革命
留明學野!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞