法國手足大罷工!而家打緊仗

445 回覆
1393 Like 12 Dislike
香港班狗根本精神病同心理有問題
俾由細到大都喺社會最下層嘅垃圾擁有武器同權力就會當其他人係仇人
不過呢班賤畜只會向弱者抽刀 對住悍匪同黑社會就縮尻埋(又或者一家親喇)
所以唔撚該連登成日出post話覺唔覺黑警克制咗嘅傻仔咪再出嚟獻世
法國d警察只可以用對等武力
如果示威者空手黎打, 佢只可以用拳頭還擊
烏克蘭最初都係嘉年華
最終演變到sniper射頭
佔鐘都係架
最初已經試過勸香港班狗去罷工,可惜最後佢哋選擇咗與民為敵,一直都冇變過
有公會唔同玩法。。。
我哋見到一粒tg,現場就有人叫38萬人一齊快啲走先,38萬人行快兩步快啲閃
其實好多人係頂唔到tg攻眼 睇唔到野先走 可惜香港人明知問題係邊 佢地個個都唔肯攞個泳鏡用下 最基本既野都唔肯攞出黎用 你話有乜計 已經唔係要求佢地full gear
港豬會話人道德勒索
97 後最似樣又係1-5 既既已經係612
唔好意思借借位: 一齊推到考唔成DSE

考DSE主科個幾日一定要全港開花,令到DSE考唔成,大學收唔到生,社會有一年冇畢業生🎓文革之中我地見到當大專教育停止對社會帶嚟嘅衝擊,更何況對一個開放嘅資本主義社會,只有更大

三罷搞唔成,所以要令中六同學全面罷考,衝擊整個教育系統,所造成對政府嘅脅逼唔會細過罷工都咪話唔頭痕

我地要令個社會癱瘓,唔單止係交通,而係制度上嘅癱瘓一日冇雙普選,一日社會都唔會正常。

可能有人話阻人考大學會有人反對屌你咁同阻人翻工所以反對三罷嘅藍絲有咩分別?考到大學,好似而家咁,都冇Ocamp玩, 冇莊上,冇學翻啦。少少犧牲都做唔到學乜人講時代革命,同藍絲有咩分別?
因為香港人淨係識要揾錢,做奴隸,尤其好多大陸人淨係向錢看,要返工揾錢,所以會見好多廣東話都未講正嘅人話 人地阻佢返工揾食一路鬧鬧鬧啲示威點點點
Push
法國有爆炸彈 炸到手都冇埋
人哋黃背心玩咗成年
你都on9,香港班甲甴唔濫暴會有魔法出現?你試下法國popo濫暴強姦殺人
無錯不得不承認的事實.....
試下係咁攞支槍對住你 睇你驚唔驚囉
同埋我想問樓主冇裝 又唔走有咩值得學習 成班塞係度硬食 之後一齊坐十年?
人哋啲警察克制到你埋去傾計都得
香港啲警察下下攞住枝槍瞄住你個頭
越睇越覺得香港警甴垃撚圾
跟本就係比恐怖分子更恐怖 香港人就係面對緊極級恐怖分子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞