跪求推介精神科醫生

78 回覆
1 Like 2 Dislike
女友有抑鬱症,之前一直叫佢去睇醫生佢都唔睇,依家佢終於應承我去睇,佢一個月只可以負擔到$2000左右嘅費用,又唔肯要我資助,除左公院外,有冇醫生可以推介?我唔想佢試完公院覺得唔ok,就唔再睇醫生,佢病情已經唔輕。

好人一生平安🙇🏻‍♂️
Try some cannabis, maybe cbd product first
香港買唔到 買到都犯法
自推一下
再推
一個月$2000都幾難,好多醫生第一次診金都要$3000,仲可能要睇埋臨床心理學家,每次又要2000-3000
師兄係咪有推介,貴D都介紹俾我🙏
有,要睇下你想要咩類型嘅醫生, 可以pm我慢慢傾
梁琳明醫生
尖沙咀
銅鑼灣百德新街 梁婉珊醫生
佢真係好好人 好有耐心同我傾計 又好溫柔
又會解釋啲藥 叫我唔洗擔心啲負作用
又有同我解釋我嘅病情同埋情況 而加我情況已經有少少好轉喇
係第一次睇診金要收$2000再加藥費 不過佢會同你傾成個鐘
之後就每次$1000加藥費
方日旭
尖沙咀
佢會因應你經濟狀況而決定收你幾錢
好多野傾 每次可以傾1-2個鐘
簡重盛 尖沙咀
不如你同佢傾多啲計 多啲開解佢
其實研究講過傾計比起食藥係更有效 仲要無副作用
唔知喎
幾年前睇佢
你覺得佢黃重要d定你個病得到醫治重要d?
你google下佢個名睇下有冇簽過d咩聯署
上面仲有間鍾國恆李耀基都唔錯
成間都黃
兄弟爬山
始終有時個腦d chemical亂左
開解未必解決到

睇醫生亦唔係萬能
身邊人陪伴加觀察食藥穩唔穩定都重要

樓主咁愛女朋友真係唔話得
幫你女朋友祈禱
希望佢早日走出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞