一人一間 食過一次就永不回頭既食肆

130 回覆
49 Like 5 Dislike
一件咁既事 , 打咁多粗口去表達已經証明你文化水平低
再者, 有時唔怪得D店員 , 對住你呢D死蠢客真係火都黎 . 叫咗No. 未有餐, 咪即係叫錯囉, 無D常識. 你見唔到袋外賣, 唔通拎空氣走呀 ? 等多陣啦 , 食少少野係度問問問.
第三 , 如果你真係咁嬲 , 但又唔真係開佢波. 係度爭D爭D, 咪就係爭D吉士囉. 正式講就威 做就虧. 爭下爭下咪又係拎走個外賣食到一肚氣 . 咁鍾意縮 不如縮返入你老母度啦
冧廚 屯門工廠區,d員工同老板娘態度惡劣到死,夜晚放題垃圾到仆街,求其整d肉仲要收到韓舍價錢
真係好普通,唔明d人係附近仲要話要去,viutv有d請出面人講話飲食業既行情,話見過大碗b仔食唔曬 ,攞番去分細碗賣比人
荃灣3樓大鴻輝間放題,得飲品多,但野食就好撚難食
比個讚
又縮 你前世烏龜黎㗎?
我從未食過
就係唔明b仔有咩特別,新b搬位之前覺得好大獲,但西米露食過幾次都係冇咩味,好淡
條友真係痴撚線
叫錯唔識講聲唔好意思?學人講文化水平打返啱個句號先啦屌
佢蔥油雞好正喎
一個二個條友條友 , 真係唔知讀書讀咗D乜出黎
粗口就大大聲
不願承認自己係低能麻煩客兼烏龜仔 , 明既
空姐牛肉飯
啲牛肉乾到hi hi
用大陸米
仲要撐警
青衣美景
日本城隔籬(唔記得名)
一係就唔好講,講完又封 ,不願面對?
好肉酸囉
駁唔到就屈人係員工,p牌低質不意外
油麻地小甜甜

可以將個麻辣雞煲整到無麻無辣
只有青瓜味
好撚難食
燉奶佬
好難食,有次個炒飯上面灑咗雞粉
三和棧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞