Avril Lavigne "Head Above Water " World Tour 2020 香港站

905 回覆
167 Like 8 Dislike
有無人會小額錢債告佢
咁仆街 咁點追翻條數 間公司都唔係香港
我之前報過消委,消委send左信比Midas,但Midas都係無覆過我
佢地仲要聽日賣新既演唱會飛
無可能今日延聽日話賣
根本佢地唔退錢係定左好耐既決定..
真係好撚仆街..
宜家已經開賣緊啦 等都等唔切屌你老母
星期二撚得閒
屌你啦 點知出年二月得唔得得閒呀
回水呀
小額錢債有冇得集體lodge?
頭先打過去問
亞博話我地可以將之前問midas而佢地無覆既電郵再forward比亞博 叫佢比回應
咁當foward電郵多,亞博先可以幫手push到叫佢比人退錢

info@asiaworld-expo.com

亞博係呢個?
有冇人連飛都未拎
Ya forward番你之前no reply 既email比亞博去質midas
有冇人可以開個苦主tg group 一齊追討
個主辦唔係咁on9唔俾退
同個日期唔同晒喎
same
其實係咪唔打算拎XDD
你開左channel, 試下入我呢個
https://t.me/joinchat/DTfi2BwRnh6AdyrIhGMSzg
AVRIL LAVIGNE “HEAD ABOVE WATER” WORLD TOUR 2020 HONG KONG 演出延期公佈

現鑑於目前2019 年冠狀病毒 (COVID-19) 疫情,為確保觀眾與演出人員的健康安全,原定於2020年5月24日 (星期日) 於亞洲國際博覽館Arena舉行之 AVRIL LAVIGNE “HEAD ABOVE WATER” WORLD TOUR 2020 香港站 將會延期至2021年2月9日 (星期二) 於同一場館舉行。是次演唱會是由 Midas Promotions (www.midaspromotions.com) 在香港呈獻。

AVRIL LAVIGNE “HEAD ABOVE WATER” WORLD TOUR 2020香港站之門票將會有效用作為進入 AVRIL LAVIGNE WORLD TOUR 2021香港站之門票,而持有原定於2020年5月24日 (星期日) 之門票的觀眾亦可直接憑舊有門票進場,不用換領新門票。如有任何查詢,請瀏覽www.hkticketing.com 或致電快達票客戶服務熱線 31 288 288。

被受目前2019 年冠狀病毒 (COVID-19) 疫情廣泛蔓延的影響,加上社會環境上不能預測的因素,AVRIL LAVIGNE將她於2019年錄製的單曲「Warriors」重新錄製及命名為「We Are Warriors」,並剛在4月30日推出這首新單曲。這首新單曲是AVRIL LAVIGNE為現疫的前線人員(特別是醫護人員)致敬而推出的。「We Are Warriors」的淨額收益亦會全數捐贈予Project Hope,一個非常熱心幫助及確保世界各地醫護人員安全的團體。

在此真誠地就是次演出延期所造成的不便致歉,並衷心感激樂迷對 AVRIL LAVIGNE 一直的支持。

再次感謝大家及敬請大家見諒。

快達票謹代表Midas Promotions (HK) Ltd發送此電郵 
我會去改左期果個
所以會拎
不過可能出年拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞