Avril Lavigne "Head Above Water " World Tour 2020 香港站

905 回覆
167 Like 8 Dislike
改做星期二夜晚仲要去亞博咁遠
不如俾我揀退錢
仲要星期二夜晚
第二日仲要返學
退錢算,
回水啦屌
屌你老母改期唔撚比退錢
閒日唔係啩
改左期 啲飛好似照用得
改期改到閒日
有無得搞退款?
就係無條款俾退
真心痴撚線
未見過有個show改期會唔比退錢
The event promoter announced no refund for this show.

好撚on9, file 定消委會都得
邊到有呢句?
哩個po係咪有巴打file過消委會 有無教學
我email 問佢
上網填form, 不過要追數就要小額錢債
屌,真係痴撚線
點解可以咁撚仆街
改期冇得退真係第一次見
痴撚線 時間咁閪都唔比人揀退錢
集體告鳩佢啦
下年
打電話問左快達票,原來佢地都係聽亞博支笛
之後打電話問左亞博
係個主辦(midas promotions) 決定唔撚退,亞博都有反映會有好大回響,佢地都係堅持唔退
而家我諗可以做既就係比壓力亞博叫佢地退款 佢地再將我地既野反映比主辦

呢間野係香港無公司 根本上無得上門搵佢
屌佢老味連日本都有得退點解香港無?
明恰9你香港人
on99
撚知下年得唔得閒咩
假架,應該係搵香港啲秘書公司幫手set 個address收信
頭先同亞博個人講佢都講過呢間野係香港係無地址
AVRIL LAVIGNE “HEAD ABOVE WATER” WORLD TOUR 2020 HONG KONG 演出延期公佈
現鑑於目前2019 年冠狀病毒 (COVID-19) 疫情,為確保觀眾與演出人員的健康安全,原定於2020年5月24日 (星期日) 於亞洲國際博覽館Arena舉行之 AVRIL LAVIGNE “HEAD ABOVE WATER” WORLD TOUR 2020 香港站 將會延期至2021年2月9日 (星期二) 於同一場館舉行。是次演唱會是由 Midas Promotions (www.midaspromotions.com) 在香港呈獻。

AVRIL LAVIGNE “HEAD ABOVE WATER” WORLD TOUR 2020香港站之門票將會有效用作為進入 AVRIL LAVIGNE WORLD TOUR 2021香港站之門票,而持有原定於2020年5月24日 (星期日) 之門票的觀眾亦可直接憑舊有門票進場,不用換領新門票。如有任何查詢,請瀏覽www.hkticketing.com 或致電快達票客戶服務熱線 31 288 288。

被受目前2019 年冠狀病毒 (COVID-19) 疫情廣泛蔓延的影響,加上社會環境上不能預測的因素,AVRIL LAVIGNE將她於2019年錄製的單曲「Warriors」重新錄製及命名為「We Are Warriors」,並剛在4月30日推出這首新單曲。這首新單曲是AVRIL LAVIGNE為現疫的前線人員(特別是醫護人員)致敬而推出的。「We Are Warriors」的淨額收益亦會全數捐贈予Project Hope,一個非常熱心幫助及確保世界各地醫護人員安全的團體。

在此真誠地就是次演出延期所造成的不便致歉,並衷心感激樂迷對 AVRIL LAVIGNE 一直的支持。
集體投訴啦屌 而家即係屈人去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞