[桌球][月經] 英錦賽、蘇格蘭公開賽連住嚟 (2)

995 回覆
4 Like 0 Dislike
今年新搞作?
港侵今晚打顏射 係時候驗下佢啲實力同埋運氣歸位未
我認為好大程度係韋恩基夫斯開明大膽嘅風格有關
以前傅家俊跟佢老豆係真係保守啲
而且長枱出杆唔直呢個問題冇去改善
但依加我相信佢會成功的 希望
-6 1:0 顏丙濤
傅生3分鐘93度痴撚線,講堅史上幾乎冇人快得過而家既佢
聽區志偉講佢而家係打番佢初出道業餘嗰時既速度
其實睇得出佢有心想打返起 打咗20幾年綜合偏防守策略型 一個手術俾佢嘅低谷加埋年紀嘅限制佢都仲諗住改變打法 其實仲要預時間去適應 即係話 佢唔係淨係諗住打多一兩年 佢應該諗住打返起 好熱血 追番年青嘅感覺
睇黎顏仔呢cue可以超分
討論下可能性 我覺得-6改變打法 嘅分水嶺大概係佢生涯打過咗500個破百之後
唔知佢係咪覺得自己冇機會沖600 依家就開始改變打法變全攻型
發覺佢改咗打發之後破百能力低左 (相比起以前)對每一個波相對冇咁謹慎 係就係放鬆左 不過好難講 極端有極端好 你要佢攞中庸之道又可能兩頭唔到岸
超oso趕drago
最後一局
輸了
決勝局飲恨無緣晉級 傅家俊收爐 將於平安夜(24日)回港,趕及與家人歡渡聖誕享天倫
最快破百係Tony drago 3:31
傅生3分鐘打93度已經係好撚癲
睇返傳生呢幾日套波絕對可以打返上去
唔求入返16, 入返32都好啦
希望世錦賽打到入正賽
絕對有頭32嘅實力
https://youtu.be/2r_untV7Jis
Funny Snooker Moments of 2019 | Part 2
你知唔知佢跟左郭偉恩幾耐
我知跟咗好耐 但對上果個更加保守 如果跟terry 都唔會轉型啦
同埋其實傅家俊係前幾年係諗過退休 我諗佢唔成功應該會退休陪老婆同兩個女
侵呢排個態已經差
仲要勁黑仔
次次炸pack都冇波pot
16/17果季真係大豐收,如果keep到幾季之後退休都幾爽,點估到一沉就沉幾年,而家咁樣退休真係好唔甘心
所以見佢有鬥志 直情係破釜沉舟改變打法咁熱血都有啲感動 想退休嘅就唔會搞啲咁大嘅改動而家直情好似訓練緊自己咁😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞