有無人用過雲端硬碟pCloud?

101 回覆
0 Like 0 Dislike
咁撚正?
我覺得最恐怖係佢會問你係咪去過呢間餐廳
真心唔知係點樣detect 到
nas
多謝提供資料,但係唔知有冇分別?
不過我覺得就算畀貴咗少少,都係值嘅,算係畀多咗錢畀佢可以繼續營運落去,始終係one time payment,你之後唔會再泵水落去,除非之後你要多啲位多啲空間多啲space,所以算係對佢嘅一個支持同support,因為佢真係想持續provide service落去,唔係想呃完錢就走嘅drive(當然我希望唔係啦
gps...
GPS 應該唔會exact 到邊間餐廳都見到
例如食飯時間 加上 停留半個鐘至1個鐘,就會估計你係呢個位置既餐廳到食飯。不過間唔中都會估錯
細公司好易摺埋 你諗你
對我嚟講好好用 google 幫我記低每日去左邊 返工差唔多日日走晒全香港 到時邊日去左邊搵資料都靠佢但比晒行蹤google

我下載速度最高可以慢慢上到去19MB/s,但係有時會落返少少,但係都會喺10MB/s以上,不過速度當然不及Google drive,Google drive差唔多係全程全速,用盡晒全條帶寬
我啲檔案大 最細都有15Gb
又要頻繁upload/download
所以我會繼續用 Google
話說我最近喺gmail寫email,我重未諗個標題,打完篇嘢之後,gmail幫我自動advise埋用咩標題
pcloud又有做農曆新年優惠,75% off,245蚊歐元2TB永久
lm
我black friday個時買撚左,永久2tb

不過缺點係,download upload好撚慢
我覺得算係咁,但之前上載下載好似快啲,呢排慢咗少少咁
想知道pcloud download速度現在大約幾多?Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞