方皓玟 - 人話 [Official MV]|Original Version

260 回覆
536 Like 5 Dislike
終於拎到
小明
方皓玟:

由於太突然,有好多心中想講嘅都未講。
我響度要多謝投我一票嘅樂迷,能夠成為你哋最喜愛嘅女歌手係一份好有份量嘅新年禮物。
2019年對我同香港人我都係一個好大嘅考驗,
大家一樣唔知前景係點樣,但係我都提醒自己要大膽行出每步先對得住自己做音樂做創作嘅初衷。
另外我想多謝我嘅唱片公司草田樂樂,自己一個人嘅能力有限,好開心有二五同埋許創基無限量嘅支持,呢十年我哋嘅關係基本上已經好似一家人咁。
另外亦都要多謝我團隊包括我助手Nicole,音樂上合作無間嘅何山,mv嘅肥波,頭髮嘅Jimmy ,化妝嘅Yannes 同埋要多謝寰亞唱片發行部同版權部嘅Tony同Viki。
2019年過去左,
我希望2020年 香港人平安快樂
我就可以繼續無畏無懼咁唱自己寫自己鍾意嘅歌,做一個更好嘅人,希望大家繼續支持!
我真係好愛香港好愛大家❤️
未來見+人話 - Rubberband x 方皓玟

https://youtu.be/ASbzuGUlaMA
今時今日仲聽緊
唔單止係首歌賦予嘅意義
首歌本身都係一首好歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞