方皓玟 - 人話 [Official MV]|Original Version

260 回覆
536 Like 5 Dislike
支持
個mv高質到仆街
https://youtu.be/UiD-O3gHBw4

聽完人話可以聽下呢首 都好正

「的士一直跳標 開心的人太少
高官一直唱反調
花生友未夠多 呃LIKE者是你麼
自動讓位關愛座

煙花霧裏霾里多好睇
大腦已給清洗 濁到似添加劑
邊個話你沉默 照舊每事徹底
企定去面對一切就沒問題」
推 今日聽咗未
最正嗰首歌反而冇人推
Vote for justice
大家快d去投票比小明啦
投咗小明
創作音樂人方皓玟(Charmaine),出道17年﹑進軍廣東歌壇13年。

方皓玟:「我係嚟自一間好細嘅唱片公司,全公司夾埋我得3個人,我係公司惟一嘅歌手。我間公司雖然細,但我有嘅愛係好多!」

方皓玟雖然有才華,但音樂路並不平坦。「其實我細個只係口裡說喜歡唱歌,但沒有實質做過任何事。」方皓玟接受訪問時說過。她坦言直至去了蘇格蘭留學,才真正令他對音樂有濃厚興趣。「變了好多,完全冇得睇電視,第一日耳鳴,剪頭髮要申請,整個環境領悟到一個人都可以好開心。」不過她當時上音樂理論課,卻應付不來,唯有暫時放低。

方皓玟走上音樂路,原來要多謝Paco。她99年以19歲之齡參加有線的VJ選拔賽而入行,結果當時簽約的公司賣盤,由新藝寶接手,她便得到當時管理層Paco(黃柏高)賞識,派她到台灣加盟「擎天娛樂」發展,更到新加坡音樂人李偲菘的音樂學校寄宿,真正愛上音樂和填詞。李偲菘更說過,方皓玟是孫燕姿之後,最看好的接班人。
唔好再share小明首新歌!即刻去投佢!
https://lih.kg/1765669
小明真.香港歌手
其他人夠票 請all in小明

利申我Kay fan都投小明
Push
Allin 小明!
all in小明!!!!!!
Push 咁樣發聲真係好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞