香港警察英文popoish vs google translate

47 回覆
298 Like 2 Dislike

右邊睇得明
真係樣衰,搵個英文好少少既起草真係咁難?

By the way, 借宣傳一下個APP

香港地投票 - 黎投票啦!
https://lih.kg/1758886
幾時加埋 “hello Hong Kong people , good afternoon !”
屌你請唔起翻譯搵個識英文嘅嚟打得唔得呀?
angel放假?

以後汪汪汪咪得囉
反正都無人會理你地講乜架啦,成班大話狗
以後淨係係微博出post咪得囉
冇讀過書唔識用grammerly
你现在在使用百度翻译
左邊好似懶係英文勁 想用好多啊同嘅句式
但係用到錯撚晒 又睇唔明佢up乜
唔同*
好心班狗唔識英文就用下google translate啦
唔係唔識用呀麻
搵個識開 gg translate 再 copy and paste 就夠
POPO 智力係有D低, 咁簡單都做唔倒 (難怪有件用EXCEL用到一PAT屎都敢出黎SHOW OFF)
左邊寫緊乜𨳊英文?
小學生都好過佢⋯⋯⋯
連google翻譯都唔用,啲英文又咁差

同人講佢地係香港警隊,我真係覺得好無面
冇計啦,毅進肯俾錢就有㗎啦,你估真係讀嘅咩
請加“黑警知法犯法,罪加一等”
借位幫推

和你Gig:「幫活動搵義工,幫義工揀搞手」
https://lih.kg/1762270
講乜鳩?
百度翻譯將試法直接譯做try the law好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞