大陸好快要禁《我的英雄學院》

858 回覆
1755 Like 19 Dislike
好似係限左日本地區
個mv完全唔知同我的英雄學院點link埋
首歌本來就係果套野嘅ED

Agger
有無upload 上 https://streamable.com/ ??BACKUP??
電腦有backup, 再BAM先再upload上去
返工睇唔到,諗住放工先睇,點知放工之後就冇咗個full version
感謝
日本個邊反應係點?
上Twitter可以睇到嘅 #航海の唄
其實好多仲未知點解del
架仔不嬲係咁
死左都唔知咩事
幾點左右DEL左?
好似今日中午左右已經del左
👍攬炒埋人地
自己對歌手完全唔熟悉就係度扮哂專家過分解讀,睇到我紅都面哂,真係好尷尬,十足十翻教會個假牧師好有自信地係度亂解經咁。仲要離譜到呼籲人入去洗佢版,話咩希望以後所有人聽到呢隻歌都要諗起你班弱智,係咪好自作多情同自大,最後出事最慘咪又係創作人,佢岩岩先蒲翻頭,而家咁樣搞又有排煩,而你地過多兩日八成人已經唔Q記得左呢件事。你地講果啲所謂“香港元素”,佢上上上上上年已經有,不嬲都著雨衣,關200萬1人咩事,不嬲都有豬嘴呢樣野,佢成對樂手都係戴豬嘴,MV拍果陣都未有中大理大件事,校園設定擺明就講緊我英,你地啲FC精神去哂藍絲度?佢係今年唔好彩因為場運動比到位人入,你就放過佢啦,你地唔好再FF,自己去睇下佢過往啲MV就知風格係無變。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞