美玩討論區(27.5)建制派大敗

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
見唔到...但係有iron spider
stargirl 本身人氣勁過black lightning
Geoff Johns親生女喎
仲有可以玩埋JSA

請教下各位知唔知呢隻咩牌子,就咁睇係咪正版呢?無玩開火影唔識分
shf 肥thor放唔放
好似好睇過black lightning
一隊JSA一隊legends
btw仲未睇cw 聯動
無追開star wars 但係覺得darth vader好型
shf 的話推介邊隻?
shf都係new hope版有布披風果隻已經最靚
可能收埋一二邊 dragon stars個笨大logo都唔明顯
條line主打平價美系 百三差不多啦
我仲以為咁平又睇唔到logo係老翻,但就咁睇個樣又唔算好假唔該晒半玖拾巴打
希望有生之年拉打都可以出到平價靚Figure
依家戰隊搭PowerRanger個名都有了
隻mando carbonized版真係好靚,邊到仲有得買?
我見美森要成百美金

https://youtu.be/3f8hBYfQXnY
我相信好難 power rangers都淨係出美版
拉打其實都好多可動line 但一直剩係得shf出六吋 我唔信笨大會係宜家無對手下出多條line打自己shf 而且shf拉打好穩陣 點出都有人買 加上拉打係外國唔及啲漫畫受歡迎
呢條新line好明顯係見dragon stars都賣得 打孩仔市場
淘淘真係痴撚線
想話訂金加錢換其他野都唔比
之前另一間訂mark50無貨都比換
有誠意過dragon star,jump 御三家在望,鬼佬太鐘意naruto
當跌左一舊水算
查導係咪好深深不忿 近排成日擺jl啲嘢
https://www.instagram.com/p/B59pPKSF_cH/?igshid=s18tn2s07ke8
TG: taik0oo
訂左set加幫frd訂左兩隻單, 都半放棄
自己個set唔會再要, 單就睇佢幾時有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞