美玩討論區(27.5)建制派大敗

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
師兄頭雕自己油?
mythic Legions
子彈好似調轉咗
Mezco啲cs真係...
前後買咗兩次pink skulls 叫佢一齊寄唔覆我機
有冇巴打知邊度仲有mandalorian 買咩版都得
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
又唔算好貴 amazon 2百中
岩岩出個時我買carbonized版好似249
你估反斗城會唔會有
難嗱 有都實俾人收起炒
Amazon買啦 好似夠49usd就免運費

taskmaster 好柒
俾多少少入隻carbonized Mandalorian 算,普通都咁貴
白衫正
Taskmaster個頭真係唔知做乜鬼 明明game啲造型都幾好

一係就遲吓會再出現 所以留翻下次
估唔到Red guardian幾型
話說greedo幾時reissue 仲差佢一個就齊晒啲bounty hunters
反斗城已經出咗,比人買曬
方大頭Tony Stark 好似幾靚
唔好買,大貨同版差十皮,出貨又慢,等閃回算啦
其實佢唔係出貨慢
只係佢自己比個出貨時間太趕,搞到自己都趕唔切

不過真人頭雕真係唔靚
但係盾鎚Set真係又平又靚又抵
同埋之前出過個桂恩頭雕都算靚

同埋佢啲模都算叫自己建,而且個模唔差
可惜佢間廠啲上色真係麻麻,不過Mk85暫時睇相都呃得吓人

真人頭雕最好真係揾人Paint白模,價錢同閃回差唔多
質素都好好,仲多款間
個模造得幾靚都無用,上色差已經死罪,之前中過佢個wonder woman頭雕伏,原裝仲靚過佢上色,成個紙紮公仔樣咁。盾set都算合格,頭雕就真係唔好搵佢。

最仆街係條友睇唔起香港人架,次次用繁體字問左佢三四日都已讀不回,轉個ac用簡體問佢就即刻覆,試過好多次都係咁食屎狗黎。

閃回雖然係老翻但有問必答出貨準時,頭雕上色真係無得彈,起碼唔會貨不對版,最正係佢IG都有暗示過支持運動
今次tony set都剩係睇中佢隻手
佢除咗頭之外啲嘢都係靚叫咩方大頭

閃回mk85等佢update圖,佢依家Show嗰個太唔似EndGame Tony
要靚手既可以支持下本地薑takara tony
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞