麻煩尊貴既林卓廷義員入一入黎

722 回覆
1086 Like 53 Dislike
胡志偉都講左佢地不足
協調失敗 搞到咁
主席都承認錯 我原諒啦
同埋胡志偉都有講
佢地贏唔係因為佢地有幾好
而係贏在我地反映個民意出黎
佢醒唔醒就後話 你就真係蠢過豬閪
大台空降選區,同做咗幾年地區工作嘅人爭,仲要劉青係拒絕初選架。
你有冇諗過係乜撚野居心呀?
好,你拎獨立候選人出嚟比同大黨比。大圍嗰區兩位「黃」候選人都係新鮮人,理應係同一個起點開始,咁樣何來鎅票?咁既然帝怡已經有所謂自己人,咁點解大黨仲要派人入嚟呀?係咪唔當區政係自己人呀?

今次場選舉結果令多人滿意,係用勇武嘅血換嚟。宜家有部分勇武都叫為咗大局要投泛民,成個香港都話為咗建制輸要含撚呀。當泛民係自己人,結果呢?民主黨點對自己人呀?
咁你想點?
重選?
屌 呢d扮明益對家都要不割?
唔好唔記得民主黨帶頭入中聯辦開會
依家係佢地冇得同我地割 搞返清楚
唔好信曬泛民班人
民主黨: 「界票事件」是很深切的教訓. 以後會更盡力跟其他抗爭者協調.
https://lih.kg/1753699
不分化
明明道個歉根本唔難,就係你班泛民打手一直都護航,錯又唔屌得。宜家養咗隻港孩出嚟啦,開心啦。
唔完美 要道歉 可改善
可原諒 不分化
沙田就係差呢區
輸俾黃大仙大埔啦!
道咗
林卓廷係政棍呢樣野唔係第一日既事
屋苑法團界既人都知佢係咩料
淨係識講口號,贏左就過黎拎光環,正仆街
希望呢件事令大家醒下,睇清楚呢條政棍
請大家入一入,贏咗都要監察返政黨同議員
劉青空降撞區累死後生女,民主黨唔解釋當支共處理
https://lih.kg/eAsbcS

屌你老母民主黨,唔好落沙田帝怡選區𠝹票
https://lih.kg/afvccLU

民主黨同我入一入嚟
https://lih.kg/eAuAHS

民主黨總部email:dphk@dphk.org
民主黨新東支部: dphknte@dphk.org
民主動力:powerfordemocracy@gmail.com
劉青(搵唔到email),但大家可以打電話問問題:36110266/84815481
有無巴打解釋關林卓廷咩事
我唔係好知咩事 淨係知好似話劉青搶票 原本贏變輸?? 咁關林卓廷咩事?
求解
唔好再講不分化民主黨啦
知唔知不分化不割席係點黎?
正正係用黎對抗泛民,尤其係民主黨的
政黨有權有勢有背景,佢係suppose要做多好撚多,佢唔係你側邊齊上齊落,失足會死既手足,割左會死既戰友
屌七佢
唔認同民主黨今次做法
要應該先協調

但因為一件事而沒殺民主黨呢幾個月出貢獻亦唔公平

唔完美, 可改變, 改善
沙田呢單要問責啦,但祥華果單,上屆都係陳旭明做喎
收L皮啦,分化L ....
人地贏既你唔講,故意揀輸既打造文章
扮本土,搞分化!

搞咗一個月區選,都無功而還!

不分化,不割席!
收L皮啦,分化L ....
人地贏既你唔講,故意揀輸既打造文章
扮本土,搞分化!

搞咗一個月區選,都無功而還!

不分化,不割席!
扮本土,搞分化!

不分化,不割席!
不完美 要改善 我地有能力升你地泛民上神台
都有能力拉返你地落黎 記住要團結勿𠝹票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞