麻煩尊貴既林卓廷義員入一入黎

722 回覆
1086 Like 53 Dislike
要改變舊思想係好難,依家水深火燒之中,
與其浪費時間去改變,不如脫出舊有制度自立門戶,或者另組新政黨都OK,多D時間做實事。

我個人覺得四方閪係白鴿黨仲有影響力,而我睇唔到佢有D咩進化。
係呀
上屆都已經咁
少年你太年輕
上屆已經鬧到飛起
前日...係前日!
北區人仲係公海到吹緊民主党穩陣d
真係嬲到想講句:「北區人唔配有民主」

仲有林先生請問係石湖墟做過咩
仲派人去彩園,有得贏先派人去
食屎啦
我無補充喇
四方西 梁家傑 老人亂政
寧願攬炒都唔做初選 小你老尾跳樓死左去啦
街坊叫你初選又唔肯
人地第一城都搞到初選
所以係上屆開始喇
今次又係咁
標準既民主党做法
唔比後生上
屌唔撚係呀?
服能左
更理想嘅選舉方法係:
淨返頭兩名畀人選擇
叫投咗第三名嘅再投過
或者第一次投就揀埋次選
有啲咩可以幫到阿妹?
我係第一城唔係帝怡但都登妹妹唔扺
學樓上講佢挑戰立法會得唔得?
之前Heidi都係無啦啦彈起做左票王
阿妹lee4年好好裝備有無得發圍
btw林卓廷劉精死全家,lee世唔會投佢地
兩個都做左YOUTUBER
林卓廷
黎梓恩?
再唔係邱文俊果啲
區選未完架! 一齊拎返屬於我地嘅8席! 係8席阿!

【停止打飛機】親中派因重點問題選票有效﹑票數多於投票人數係8區反敗為勝
https://lih.kg/1754328

熱咩狗,大大隻字寫住民主黨
繼續選擇性失明啦,唔埋堆就𠝹死你,都係冇人理,同藍絲廢佬盲撐支那係同一種精神。

冇嘢嘅,你有資源,其他靠自己幾丁友默默耕耘嘅戰友,只能夠永遠輸埋一邊,唔係唔夠打,只因唔埋大台堆。

已經係選舉後先出,咪撚話我分化唔該。都善區本來可以踢走個廢佬,一個唔該掉個人落黎攬炒,到底選舉對於你黎講係咩?我唔知,不過肯定唔會係公義。因為喺呢幾年裡面鎂光燈以外你身上從來冇呢樣嘢。
學政府話齋,直頭係零容忍
林卓廷都算係乳鴿裡面最膠既一位
佢其他黨友都進化曬啦,係得佢仲有呢D 大台思維
佢再唔反省下,會比時代淘汰

利申: 成家都投泛民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞