THE IDOLM@STER/STARLIGHT STAGE [17]激震之第4次fes!P們的葬身之地!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
如果唔計能力既話,而家最想要既係加蓮同志希既ssr,希望比我中埋佢
如果唔計能力既話,而家最想要既係加蓮同志希既ssr,希望比我中埋佢

超得幫到你
隔離FGO梅芙女王用M血溝酒俾人飲
mayu一樣可以照辦煮碗
距離大清算日仲有20個鐘

超得幫到你

每次只可以超一張呢
上次超左sugar heart
隔離FGO梅芙女王用M血溝酒俾人飲
mayu一樣可以照辦煮碗

咸魚味,嘻嘻

超得幫到你

每次只可以超一張呢

咁無愛幫你唔到
做完野上返黎...

おまわりさん!!!
志希一早就應該超
志希一早就應該超

冇計,第一次出超得唔醒目冇超,第二次因為冇pa ssr,所以優先超左sugar heart先,點知轉個頭中左芳乃
話說我第一張Pa SSR係Fes唯
真係唔明點解一直抽唔到
真係唔明點解一直抽唔到

你bba組?
志希一早就應該超

冇呢個必要

兩隻都係抽其他野時自己出現

超得幫到你

每次只可以超一張呢

幾鐘意花守把聲但對sugar heart無愛
真係唔明點解一直抽唔到

你bba組?

廿五歲組
志希一早就應該超

冇呢個必要

兩隻都係抽其他野時自己出現

真係唔明點解一直抽唔到

你bba組?

廿五歲組

高巴打唯一的弱點就係冇fes限楓

超得幫到你

每次只可以超一張呢

幾鐘意花守把聲但對sugar heart無愛

Sugar heart咁好j都唔j
真係唔明點解一直抽唔到

你bba組?

廿五歲組

佢唔係絲黎架咩
真係唔明點解一直抽唔到

你bba組?

廿五歲組

易過追限楓
真係唔明點解一直抽唔到

你bba組?

廿五歲組

佢唔係絲黎架咩

成班人屈我是仔囉
真係唔明點解一直抽唔到

你bba組?

廿五歲組

易過追限楓

Fes限楓就算再出都肯定低過0.3%
真係唔明點解一直抽唔到

你bba組?

廿五歲組

佢唔係絲黎架咩

成班人屈我是仔囉

真係唔明點解一直抽唔到

你bba組?

廿五歲組

易過追限楓

0%多100倍 抽多100次 都係0%
真係唔明點解一直抽唔到

你bba組?

廿五歲組

易過追限楓

0%多100倍 抽多100次 都係0%

大和田常務呢句係真理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞