THE IDOLM@STER/STARLIGHT STAGE [17]激震之第4次fes!P們的葬身之地!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁就兩年

好似唔係好耐咁
唉始終都係上唔到銀杯,排緊102xx
月尾overload應該一係姬川友紀一係莉嘉,
仁奈常註已經係vo所以可能性不大
千奇唔好係友紀 雖然為左技我都會照抽

收工

智絵里大天使巴陣間預定抽幾pack

正如之前話,3萬3萬咁去,30萬止蝕

不過

以下組合我會唔抽
莉嘉小梅茜奏

如果悠貴小梅茜/莉嘉?

悠貴冇愛,不抽

好大機會真係唔駛抽
以上組合我都興趣不大
可能抽少少搏撈隻卵用番黎

然後爆大冷出夏樹⋯⋯⋯⋯

小梅悠貴茜都係大穴 隔離bang dream仲要出友希那
留名

燈下今晚美波3.0
咁就兩年

好似唔係好耐咁

真係唔覺好耐
講一講又諗番起10th果時既公佈
留名

燈下今晚美波3.0

傻既,係都三傻出先

嚇我唔到
跪求愛麗絲入恆常
跪求愛麗絲入恆常
不過雖然co大熱係小梅,大家都要留意這圖的右手邊有2個大爆彈⋯⋯⋯

蘭子同拓海P唔好咁淡定
不過雖然co大熱係小梅,大家都要留意這圖的右手邊有2個大爆彈⋯⋯⋯

蘭子同拓海P唔好咁淡定

仲有1.5小時,補返kemono fds先
大家再推就要開過個post哭喪架啦

蘭子同拓海P唔好咁淡定

蘭子...蘭子...蘭子不要來!!!!!!

蘭子同拓海P唔好咁淡定
友紀又好拓海又好,擇中一個我都要破產⋯

私心希望係莉嘉等我可以做足準備先
蘭子我覺得微d...

可以loop陣雪の華定一定驚先
其實係p既點都望佢係fes出場啦,睇得又打得

好似愛梨2.0靚係靚,但實用性真係麻麻

萬聖節未特訓之前都好正
2萬收工

老實說,愛梨2.0的mv實用性>>>>>>>>>技能

可以loop陣雪の華定一定驚先

恭喜達陣

收工

點解好似冇人打

去左浮氣打バンドリ

不負責任估
1.band dream(我都有玩
2. 美玲上位,始終唔係moba,cgss開始的人應該好少對佢有愛
3.玩左都大半年,應該開始有人棄坑

Cgss都年幾啦 而家仲有玩果d都係p黎

就嚟兩週年

想棄,打歌要dum唔少時間落去

老實說,愛梨2.0的mv實用性>>>>>>>>>技能

靚都係一種用途

我都收工喇

收工

點解好似冇人打

去左浮氣打バンドリ

不負責任估
1.band dream(我都有玩
2. 美玲上位,始終唔係moba,cgss開始的人應該好少對佢有愛
3.玩左都大半年,應該開始有人棄坑

Cgss都年幾啦 而家仲有玩果d都係p黎

就嚟兩週年

想棄,打歌要dum唔少時間落去

這隻game的本體係mv

極端而言,打歌的必要性係零
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞