【擺睇TVB】Black Friday全民買Fire TV 4K

1001 回覆
453 Like 7 Dislike
想問下 美森同英森買 除左火牛同價錢唔同之外仲有咩分別
我都係舊款電視,淨得HDMI, 如果想裝app 同 device射 去電視,有無選擇?
詳細睇-FireTV如何購買
http://bit.ly/androidtvguide
無任何位可以插野,如果想播電腦既榴片可裝ES FILE 連電腦拎FILE
火牛唔洗理,我都係用手機D 5V 1A 火牛
應該無其他分別
裝 Apple TV app睇唔睇到?
未就係chromecast同fire tv
但chromecast投就可以比android同ios都用到 同埋用web chrome射出去睇都得 有時睇nce個網開9格我都係咁射出去 一次過睇晒
firestack 就係將你部電視變smart tv
why not both?
雙修中
Chromecast 有無平?
買個陣無諗過 唔係行android什麼都不是
直接買個有chromecast既android tv box咪得
shield tv
唔怕蝗國咪小米
咁有其他app嘅
打機、當CCTV、開browser都得
總之係android電話有嘅功能 佢都有咁滯
Smart TV 唔行Android 唔知有幾Smart呢
早期個d smart tv個個都係行自家store,係呢兩年先統一用曬android tv
加油!!
可以用smb分享去fire tv
上代二手可能有平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞