【擺睇TVB】Black Friday全民買Fire TV 4K

1001 回覆
453 Like 7 Dislike
各位自已買啦
想免運
求其買件$1野都free delivery la
推推推
Fire TV唔送香港阿

update 一下

話說第一張單係買左 1 支 stick + 2 支 lotion + 3m mask+filter
唔洗 2 分鐘就收到 cancel email
email 問個 CS 佢又話堅係 cancel 左, 不過 lotion 果 d 又會送 bor...

條氣唔順, 琴晚 12 點幾再落多次 order
一口氣買兩支 stick
反而就無收 cancel email

宜家個 status
第一張 order, 所有野都正正常常無死到
只不過個 status 係 order 但未 ship (因為要等支 lotion...)

第二張 order, 2 支 stick 就出左貨...

唔知最後既結果係唔係會收哂 3 支 stick...
(咁多支真係拎黎當聖誕禮物玩抽奬算....)
巴打放唔放比我?
有多我可以要嗎巴打
有冇人一齊夾?
你幫手買?
請問個折扣做到幾時?
我可以
你要一支?
yup only one is fine
thanks a lot
我都想要1枝
各位用邊間集運? 第一次試玩集運。

唔用淘寶之餘, 都要開始抵制香港紅色連鎖。
其實fire tv 4k, free delivery 係唔送香港,姐係要用美國集運,美森送美國係免費,唔洗買夠49USD, 點解咁多巴打仲話要夾
有巴打話買一支 被cancel order?
因為要夠$25先有國內免運 但係佢1支嘅價係$24.99
想搵人夾
t.me/lgotoschool
巴打你訂? 我有興趣不過無卡
oepay mastercard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞