5個月了。香城 Online 更新升級了。玩家係唔係應該轉GAME?勇武仲可以點升級?

43 回覆
58 Like 3 Dislike
有道理 推
推啦屌
推啦屌
Push
Push
唔完全同意,無武力掩護既話你好難和理非抗爭,所以勇武不能停、要走地下化
原因好簡單,有權力既人可以對你為所欲為
冇錯 講得岩
勇武升級去到樽頸,幾時到和理非升級? 和理非點解好似offline,外判左抗爭比人地?

唔係話和理非呢個手段冇用,講緊支持和理非手段的人根本冇乜點去加强力度參與和理非活動。現實係唔會有一個英雄出黎拯救到成個社會。

單靠勇武唔得,單靠和理非唔得。我只係覺得勇武行得好快,快到已經被捕左好多人,幾時先會到和理非加速? 大家互相一齊行先可以發揮最大作用
[深度數據分析] 你知道嗎?多你一票好多
https://lih.kg/1746369
好文要推
Game Developer?

大台?
勇武一定要繼續,係屬於「干擾」一類抗爭手法,但亦要了解單憑勇武不夠,因為我地無可能將勇武無限升級。勇武運動係香港人嘅進化,由不反抗進化到全面反抗,但亦要懷住勇武抗爭的火,推廣更大規模不合作運動。

我希望多啲人睇人地抗爭,多啲人研究方法,就好似當初我哋學人玩人鏈,我哋全世界登報咁,當知道多啲人地歷史上點做,好快會有人一齊做。
勇武手足唔一定只做勇武者角色,佢地係社會嘅先行者,革命者,每個人背後有身分,有工作,可能係學生,係設計師,金融界,可能係人父母,佢地都可以號召自己圈子嘅人進行非暴力抗爭,而有咩可以做係上面連結,乜都試下攪下!
我係公司最細職員,食物鏈底層毒撚🤡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞