城大各位 找郭位 考入去都曬學費

827 回覆
7157 Like 14 Dislike
咁就要填《無國界醫生》取消每月捐款通知表格

https://msf.hk/sites/hong-kong/files/Cancellation%20Form.pdf

填妥後以電郵傳送到無國界醫生 (香港) 捐款事務部即可

donation@hongkong.msf.org
有聲
開post/ auto reply la
錢黎架
好重要
有聲架屌
邊間教會
高質
有其他手足已經開左
有聲
郭位屌你老母
高汁
細細個返過教會
仲有少少教會味
我用hang seng,應該hsbc都一樣方法

打去card centre問過,就咁cut佢做唔到
但可以幫你轉過個新card number
咁就等同cut左

不過要留意返,要一星期時間出黎張新card俾你
同埋如果你有用開呢張card subscribe任何野
記個之後要轉返新number
各位封印師,關於送林奠去大灣區的partition,尋日激增27000幾人,我地要再接再厲教多D人成為封印師!目標不變490萬個聯署。但係希望各位手足諗下開拓國際戰線的方法。

簽完再share就唔使比錢㗎啦。[red]最新消息:今朝25萬6千了!目標:49,000,000!

前日:

尋日:

今日:

Link:
https://www.change.org/p/uk-home-office-uk-home-office-should-revoke-carrie-lam-s-family-citizenship?cs_tk=AtIXNHLitQ7NOzo40F0AAXicyyvNyQEABF8BvKv03Ej5HuubaSSmIizKZKU%3D&utm_campaign=514ad83a9aaf489a936c80aa7705b65d&utm_medium=email&utm_source=recruit_sign_digest&utm_term=cs
縮頭烏龜郭位
如果唔係當日班City人攔住
City已經變撚咗平地

你對唔對撚得住你啲學生
BTW 呢個都係小弟嘅作品

希特拉都 Cut 唔到無國界醫生!
https://lih.kg/1738760
點解有聲
Shitty 仔好有共鳴
巧正

以城大為恥
幾時有mv
以城大手足為傲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞