城大各位 找郭位 考入去都曬學費

827 回覆
7157 Like 14 Dislike
沒材幹 喺校舍內四方起牆的契弟
Grad 咗費事行大禮 宿舍會自我關閉
綠衫狗會直接衝入嚟 真失禮

守我校 無論代價多重
校長偏 當天請咗病假
報了警 火魔或磚雨都冇乜用
郭位佢只會賣港附庸

大概這間不過是 為 ranking 得學店吧
Shitty 染紅很弱智 為人民幣去
遺忘校訓 唔會真摯

願和你 頂硬靠著手足守望跟勉勵
槍炮裡完成學位 守信念代價真貴
校董怎會助你爭訴求 巴之閉

又中 TG 死咁滯 橡膠會射爛個胃
拉咗佢唔幫住你 運程能預計
未能入世 就已乞米

高質
有聲
好癲
有聲
唔好怪city仔 city抗爭環境俾其他u差好多
10/10
好高質 真心有聲
所以我全首都係屌校長/管理層
City 仔撐住
識唱
BTW 「起牆的契弟」係講校長
唔係講手足
唔好誤會
有聲
第二段鼻酸咗下
高汁
無國界醫生熱線已廢,想cut捐款但又打唔通hotline,可以直接打去銀行或者網上銀行自己cut,我以HSBC為例,做法係:

1. 先登入HSBC網上理財(一定要電腦版,電話app不能)
2. 然後喺 "我的銀行" 欄目下揀 "自動轉賬 "
3. 揀 "管理自動轉賬",然後就會見到你每月要轉賬嘅項目
4. 揀返 "Medecins Sans F HK L",然後 "刪除指示" 再確認

咁就可以成功cut捐款,但我唔知其他銀行網上理財係咪一樣,大家即管試吓!

唔捐都唔夠,要攞返之前捐過嘅錢!方法如下:
可以打上card centre要求charge back返晒之前所有捐款
chargeback除咗攞返錢,商戶係要食好貴手續費
(chargeback 只限 credit card)
等covet
為 ranking 得學店吧
係咪打錯左,應該係「的」?

btw幾高汁
係,粵拼打錯
高質
高質

中間一兩個唔啱音但係可接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞