【I/A】Exos Heroes (1) - 11月20日23:00開韓服【五大訴求 缺一不可】

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

1 .bingo時裝部分任務改動(已更改)
-bingo活動任務中英雄戰完成10次 👉👉完成9回
-時裝活動任務中修復故障的飛機70次 👉👉修復50次
-英雄方塊任務難度最高的7等級難度刪除
(終於不用放真五金色英雄?吐槽這個系統,改成放男女角色多好弄這麼麻煩!)

2.利用漏洞的封號(1)
惡用store付款漏洞獲得利益的玩家進行6個月的封號處理
獲得不正當利益的道具會進行回收 .
共56名
[12/05][官方]bingo時裝任務改動&封號
3. 封號2 ( 工作室刷初始 )
為了盈利目的,使用非法軟件在同一個IP創建N個賬號並進行出售賬號.
結果找到了2個特定IP中創建的賬號:32449個會進行12個月的封號處理.
封號賬號部分截圖
[12/05][官方]bingo時裝任務改動&封號
封號賬號名單我會放到群文件夾里大家自己去下載我看基本都是157開頭的賬號.
已經被封號的趕緊去找買家進行退款,我看很多玩家都已經退款成功了.
11也勸大家不要在某寶,某魚購買科技號. 買賬號需謹慎!後果自負!

-制裁關聯詢問: game_service@linegames.support
-被封號的賬號PVP中移除排名

4. 12.05已經確認的問題
*PK進行中一部分玩家會出現掉線情況
(서버와통신이원할하지않습니다.재시도또는재접속하시기바랍니다)
與服務器斷開連接,重試或者重新登錄

*龍boss中彈出"진행중이던전투가종료되어보상을받을수없습니다"
"進行中的戰鬥已結束,無法獲得獎勵"提示以後退出去的問題
我們會盡快的處理這個問題,修復成功以後會發放公告通知.
依隻係我第一隻手機驚會真係封工作室號,好波
儲呀儲呀儲呀儲

我都想中真五
你地以為呃到我?
全部都係改圖來

七日任最後係要抽100隻英?(只計用真石抽?)
大家都係抽2%池去解紫武任?
我個7日任做唔切冇左
屌你歐洲人
曬撚夠未你班仆街
新手請問駛唔駛刷首抽? 10連後要唔要留石?
唔使刷
抽晒3次4%池先,之後背包同英雄位上限加爆
之後石睇你想抽2%池定儲
因為你要抽嘢其實每日掛機都夠你抽
好似樓上班歐洲人咁
話無儲開日日清要中6抽都抽
好有用! 唔該哂湯巴
客咩氣
期待你之後上嚟卡
完啦好嗎

恭迎 Exos Heroes 曬卡三寶
嵐斯天使 肥仔跌落渠 豬肉寶寶
#147493 #12435 #297269

雖然唔係真5星
但起碼都喺囡囡
祝大家都中5星
湯丸block左我
唔想做人了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞