[求救]我辛辛苦苦生完個仔先知老公去左偷食

196 回覆
15 Like 276 Dislike
顏射你 中~出~你~
我用碌炮插住你
來讓我 屌~ 鳩~ 你~
再慢啲會軟落黎
你地係咁迫我同BB 我就黎痴線啦
顏射你 中~出~你~
我用碌炮插住你
來讓我 屌~ 鳩~ 你~
再慢啲會軟落黎

死翻去溫DSE啦仆街
其實幾有創意 扮癡線佬扮得幾出色
多謝樓主,我好耐未試過笑到標眼水
其實幾有創意 扮癡線佬扮得幾出色

我唔是男人來的 男人點生仔啊
多謝樓主,我好耐未試過笑到標眼水

笑Y 笑我Y
好好笑
夜啦
拎白卡喺街好危險架
癡線
睇癡線佬同埋班on9仔上當笑到我仆街
你有病 我明的
咁你生個仔出黎 但個仔又係第二個女人既

佢地偷偷擺個BB落我到俾我生,自己就可以日日做愛囉

算我無知 做到嫁咩?

我都係前幾日先知, 喊左我5小時63分鐘

屌你老母你做乜撚野呀 一個鐘63分鐘都講得出 你冇撚野呀嘛 個仔你生出嚟你話咩係人地同你老公嘅 between呢個應該係連登見過最昂鳩嘅post

算我無知 做到嫁咩?

屌你老母你做乜撚野呀 一個鐘63分鐘都講得出 你冇撚野呀嘛 個仔你生出嚟你話咩係人地同你老公嘅 between呢個應該係連登見過最鳩嘅post
你地落降頭咒我,打我小人,又擺BB落我到,我就就黎痴線啦

無人可以掂我個子宮呀!~

究竟你做乜撚野 係咪比你老公am 到傻左
唔錯唔錯

屌你老母字都打撚錯就收皮啦
屌生豬肉唔好?你都痴撚線既
假膠一回事
作都作得衰撚過人
你up乜撚

我想問下點擺

屌你老母字都打撚錯就收皮啦

收嗲啦屌你老母癲撚完未 英文差係咁㗎啦

算我無知 做到嫁咩?

屌你老母你做乜撚野呀 一個鐘63分鐘都講得出 你冇撚野呀嘛 個仔你生出嚟你話咩係人地同你老公嘅 between呢個應該係連登見過最昂鳩嘅post

無63分鐘架?你自己唔識變通咁戇鳩既?又打撚錯字好似食撚左屎咁,你返去飲奶啦
假膠一回事
作都作得衰撚過人
你up乜撚

我想問下點擺

用降頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞