聽日復課, 請德望同學唔好忘記西灣河槍殺周同學既兩隻女

5001 回覆
9088 Like 114 Dislike
學日本咁 千期唔好:
係黑板同狗女書枱寫 殺人犯之女/狗女

再將佢書枱搬去角落
佢啲書掉出街或踩到全鞋印

狗女講咩都唔好理佢
歡迎再補充
Tui
p
巴打咁識食
你老豆係殺人犯!!
大家同朋友仔傾計個陣記著控制音量
應該大聲就大聲
唔應該大聲就細聲
有人自然會對號入座
同學仔一定要好好關心下
push
德望同學靠你地啦
push
612 721 811 831 101 1111 1118
唔好呀
一定要入黎睇 - https://lihkg.com/thread/1738669/page/1

而家政府個focus spin左去 "捉到班暴動友,佢地仲自首埋"。我地要反擊,就算最後救不到手足,都一定要spin番個focus,係 "人道危機" = "屈打成招" = "無效自首"

我地一直揾唔到證據證明d手足入到去點被虐打被強姦,因為警署我地入唔到去,但昨日單野提供左最明顯不爭的證據,已經無左咁多手足,一定要揾文宣Spin番岩個focus,就算求其打段文字加幅圖都好,要做到whatsapp瘋傳

同埋,建議今星期和理非進場,除了黎明行動之外,搞d活動,主題同矛頭直指Humanitarian crisis/ Police brutality,起碼投票前要植入呢個人道危機的諗法。我地要善用PolyU呢單野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞