[理大][尋人] "朱援"是誰? 曾鈺成林大輝班建制入理大只為救朱援同其他高幹仔女?

291 回覆
751 Like 5 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=O56Ka-jARl4&feature=youtu.be&t=16919
己FC, 曾鈺成一入理大就問朱援係邊. (4:42:00)

最後一開始話係安全離開, 出到去變左自首
所有人離開理大都要除哂MASK同gear, 呢位女仔仲可以著到咁密實出去?

各手足連登ching請幫手起底"朱援" 係咩人
記者朋友請幫手起底同當面問清楚曾鈺成林大輝班建制入理大到底係咩目的?
曾鈺成講到佢係受人所託先黎, 到底係受邊個所託
我相信大家想知個真相
同我推到全世界都睇到!
唔好再起手足底喇
推!
up
老鼠曾會咁好死走去Poly救人
唔係有特別任務邊會肯做?

唔通真係信佢突然良心發現咩?
唔好理佢背景係點, 佢入得去就係手足, 咪搞人呀
咁其他信曾鈺成講走出理大既手足, 黑警話左冇人話係安全離開係出去投降你同佢地交代????????
就算係朱總個孫都唔分化
唔會分化同割, 問題係一班手足被欺騙出左去被捕

另外有人帶風向話班建制先做到野投佢地, 你同意嗎?
我諗大家唔係想起手足底,只係想知個女仔嘅去向,個女仔可以安然無恙返屋企,咁其他在場嘅人理應一樣,呢d先叫法治,唔係人治
而家要煲大佢, 要記者跟!!!
仲要個記者一聽名就知係邊個
仲要好肯定咁講:係!佢係入面!
邊間報館既記者咁清楚
希望有多D資料
個問題係一樣既手足係咪權貴仔女就唔會有事, 仲有建制高官黑警護送安全離開, 其他無權無錢就要被投降, 一係留守等比黑警濫捕濫打??
睇左片,佢地問守護孩子既。
一講佢地就知。
已經夾定, 有必要問埋守護孩子果個女仔係咩身份
定係朱元璋後人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞