Poly 自首撚 - 朱媛=朱容基孫女?

354 回覆
578 Like 22 Dislike
呢個係核彈
申手黨,查喇仲問
POLY 教職員 快啲出手confirm 啦
其實有咩理據將呢個朱緩同朱鎔基拉埋一齊?唔會淨係同姓卦
puah
暴動?
曾生為左入去救佢,我dllmch
咁你就要幫手搵證據喇
睇蘋果直播 曾鈺成入到去第一個就問守護孩子‘果個女仔朱援係邊‘ 下一個鏡頭去左曾鈺成行去2女1男到 位置係M core 左邊 有舊假石果到 果一刻所有記者行開哂 無人影到邊個係朱援
都知佢條仆街無咁好死
當時記者有鬼,帶風方帶走左真記者
少一個比人告暴動但爭取到機會放生到百幾個手足vs 多一個官三代比人告,但入面幾百人有死既風險,我覺得告少個 事實係真係唔公平,但我可以算數。
至少佢係得入面 都係真手足,對於仼何一個手足,影響佢地最少,可以平安保命無受傷,我已經好感恩。

而且如果條女真係真勇武,佢睇住其他人告十年暴動,而佢因為自己身分問題免責左,佢良心一世都會有愧,亦會掛住呢個叛徒既責備一世。咁樣 其實同坐十年監無分別。

以上個人意見既大前提要佢係真勇武手足,而唔係純走唔到,要人勞師動眾救佢既大陸西。
對家咁心急搵老鼠成出嚟救人,一定係核彈級,點可以唔推爆仲要老鼠尋日入完中聯辦出嚟
Poly幾日前已經有手足進駐,同埋星期日旁晚之前都未被封死係可以走,似乎因為set rb而被困入面嘅機會不大
開初你點解會認為係朱鎔基先,如果其實冇咩理據就唔應該依住朱鎔基呢條線去搵證據
難怪話支持五大訴求中嘅釋放被捕人士 支持特赦啦 原來有佢老闆d仔女在內
真實一定係自願留守
明明係朱元璋後人
救兩個人,另一個係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞