其實唔知自己仲捱唔捱到

327 回覆
1257 Like 22 Dislike
堅持住呀
頂住呀 唔好自首呀
冇做犯法嘢自咩首喎
仲要煲底見!😭
班狗準備撤,大家頂住
彌敦道真係好多人,信手足,唔好自首!
撐住 唔好放棄
頂住 唔好受大量嘅負面消息影響!你地要撐住
手足出面成街人,頂住!
加油
唔洗驚 佢攻入黎唔代表你一定有罪 入面一定記者認實 佢想你地出黎自首係因為佢地唔想攻
喺入面度假 攻入去見到著住便服嘅你哋喺到休息 又搵唔到影你哋犯案嘅CCTV同任何一件武器裝備有你哋嘅指紋 犯罪工具全部都俾火破壞曬 就環境證供嚟講係絕對冇可能完全冇疑點咁告你哋

拖多兩日佢哋跪低求返你哋出嚟 餓就要求人道救援 送水食物充電線入去

對唔住手足 我哋咁遲先嚟 但係記住我哋嚟緊 千祈唔好絕望同自首
唔好投降
唔好自首
唔好放棄
雖然個個仲掛住返工要吊 但依家真係好多打工仔放工出晒黎!! 唔好放棄!! 遲到好過無到!!
係不對稱武力下要攻入去理大跟本冇可能,唯有將武力提升到對等層次例如實彈先可以,但呢條路我知大家唔會揀;得罪講句,依家係要調返轉,冇Gear(剩係戴豬嘴only)既和理非要企最前排食槍食彈,勇武係後排扔火魔先有推進既可能,但係,你地夠薑咩?

呢個方法係除左對稱武力攻入去之外,唯一一個方法推進到入理大,和理非要企最前排做人鏈擋彈(冇Gear剩係戴豬嘴only),一係黑警瘋狂射,畫面一定唔會好睇,國際一定會嘩然;一係勇和進推,但係都係果句,你地夠薑咩?
阿sir你咁撚得閒就睇實你隻狗乸同狗仔狗囡啦
你冇時間睇 就由其他男人睇㗎
頂住💪🏻
收皮啦 佐敦打走緊班狗啦
黎緊呀手足
唔好放棄
頂住
撐住
推,全部深藍
手足頂住, 唔好絕望, 手足攻緊入黎, 千其千其唔好自首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞