Ming仔啱啱upload咗張$100,001 嘅支票俾星火

777 回覆
86 Like 1641 Dislike
d追星族好癲的…
Ming仔死全家
其實十萬都算有心啦..... 大家唔好咁
我真係唔識, 乜捐錢要對數?
佢係咪以係仲係得梁烈士一個死咗
好明顯係做白金
繼續投票
大家幫拖!依家BTS 76% 香港51%
https://time.com/person-of-the-year-poll-2019/
🐷*你一定要每個人都投晒 先至可以禁 唔可以skip其他人*
🐷*要等佢send email 俾你再click入email條link繼續投*
🇫🇲國際戰線🇫🇲-時代風雲人物
香港人要上時代雜紙喇。
我地係新冷戰上面嘅西德,行係歷史入面既香港人。🙆🏻‍♂
🕺快啲入去投左佢。🕺
我地要拎到全球免費廣告。🤳

手足,幫手Share係唔同谷。我地要成為風雲人物喇!!!
*我一開始都係咁畀佢叫我收電郵 㩒極都唔得 之後轉咗用 電腦㩒+換另一電郵就投到啦*
今晚8:00pm 尖沙咀百萬人聚集
https://lih.kg/1732910
但真係帛金先會比多1蚊 正仆街
打緊仗冇人想理條小丑
唔係想比較,bob叔單單捐比立場都成40萬,佢話過有錢都得唔到真正既快樂,眼見咁多後生仔比人拉,佢講到喊哂,返觀ming仔防忽係另一個世界來咁,呢個時勢仲掛住搵錢,掛住發自己既夢,身為youtuber愧對一班支持佢既人係出面打生打死,到最後換來一啲冰凍既說話,你愧對一班起初支持你既人
咁入2.5/3.2都可以對數啫
我信係對數

不過唔代表唔係on9
對數268尾唔得?
真係做多咗 痴撚線
貼上藍屍page話佢撐港獨
搞到佢兩邊不是人
直接unlike 我得
離地到咁十萬好多? 大j 叫咩?
無人想理呢位19
佢真係唔驚比人幫佢裝修間studio。
thx! unfollow!
多謝課金,但係唔會買得番人心。
佢可以收得皮
過到數先算啦。
[正視聽] 小心風向撚
https://lih.kg/1733006
不要自我中心同輕敵
不是只得香港人投
你覺得冇料到
別國人可能好buy
知道hsbc封戶口先黎入錢,做要比白金,仲友都升你人渣中既極品。
點解佢YouTube 仲可以有40萬訂閱,你地班撚樣食左屎呀?
篤佢灰 等到兩邊都唔係人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞