[最強十人] 龍珠-超 Dragon Ball Super 第八十三話

196 回覆
3 Like 0 Dislike
冇人覺得畫風變返之前咁?
因為日常關係?

唔覺
界王神同悟飯崩到呢

悟飯係中間個個位
得28個有人星球得我覺得唔合理?
同之前設定真係係沖突?
痴線下一集好似悟空變超藍同克林

其實我唔記得佢叫咩名
咁岩頭先係eyny睇個時譯光頭仔叫克林

無閒?

而家上網睇龍珠好難見到香港譯名啦,都係見到克林多,洗乜執著用咩譯名
何必一嚟就

死返中國啦

其實我唔記得佢叫咩名

無閒?

而家上網睇龍珠好難見到香港譯名啦,都係見到克林多,洗乜執著用咩譯名
何必一嚟就

死返中國啦

你咁撚唔接受嘅話你咪撚睇其他地方翻譯嘅龍珠喇,慢慢等到港版翻譯先睇啦
好聲好氣講你條友就沖岀嚟柒
同之前設定真係係沖突?

我都覺得太少

其實我唔記得佢叫咩名

無閒?

何必一嚟就

死返中國啦

你咁撚唔接受嘅話你咪撚睇其他地方翻譯嘅龍珠喇,慢慢等到港版翻譯先睇啦

呢道香港,就梗係講返香港譯名
去k島我都會用台灣譯名
而家係你條柒頭唔重視香港嘢仲反過來問有乜問題
你係咪之前喺小站gp俾人圍屌嗰批柒頭?

其實我唔記得佢叫咩名

無閒?

何必一嚟就

死返中國啦

睇黎你同樣係唔care比卡超變皮卡丘既問題既人

其實我唔記得佢叫咩名

無閒?

何必一嚟就

死返中國啦

香港播緊係要係比卡超啦屌,但你龍珠超幾撚時喺香港播?而家只不過係話打左其他地方而且係常見到既譯名,洗唔洗一嚟就 好聲好氣講條友都可以態度咁差
ff無限win唔到
同之前設定真係係沖突?

我都覺得太少

感覺淨係ova都出現過廿八個星球啦
菲利班皇牌精英講到宇宙精英份子咁都係響廿幾個星度搵返黎
統治宇宙都係廿幾個星,比菲利統治得既都唔方有勁人啦
同之前設定真係係沖突?

我都覺得太少

都話有都比悟空殺晒LO

得廿八粒星 比魯斯仲要不停破壞
不過愈黎愈鐘意比達

得廿八粒星 比魯斯仲要不停破壞
不過愈黎愈鐘意比達

難怪佢訓左咁多年
不過訓一千年都無一個文明走到出黎啦
比魯斯仲要一出場又滅一個
當年撒亞人周圍侵略都係講緊廿幾個
27粒星 都冇人勁過無閒
天神28
界王4
大界王1
界王神4
大界王神2
破壞神
40個神管28個星
天神28
界王4
大界王1
界王神4
大界王神2
破壞神
40個神管28個星

唔係話有D星球冇天神咩?
唔係話得28粒星有人類咩
意思應該係有好多星冇人類居住
唔係話得28粒星有人類咩
意思應該係有好多星冇人類居住

同埋應該冇人都要管
去搵埋大杜好過啦

其實我唔記得佢叫咩名

無閒?

何必一嚟就

死返中國啦

香港播緊係要係比卡超啦屌,但你龍珠超幾撚時喺香港播?而家只不過係話打左其他地方而且係常見到既譯名,洗唔洗一嚟就 好聲好氣講條友都可以態度咁差

依家人地屌緊中國字幕組寫克林咩
依家人地屌緊其他論壇用中國譯名咩
人地講緊你係香港論壇(至少係lihkg呢度)講中國譯名所以 你咋

無閒?

何必一嚟就

死返中國啦

人地講緊你係香港論壇(至少係lihkg呢度)講中國譯名所以 你咋

由龍珠一開始就出現嘅角色可以唔記得佢個名
同之前設定真係係沖突?

我都覺得太少

都話有都比悟空殺晒LO

曬氣 D大猩猩會送D BB去戰力低嘅星球
如果悟空唔係撞到個頭 地球冇左啦
得番28個星球好合理ja 年中幾多戰鬥力低嘅b比人送去其他星球到搞屎棍
菲利唔撚鍾意又殺曬理猩猩 又殺曬d娜美星人 好難唔得番28架wo
精英軍團果炸人宜家睇係一堆垃圾都入得菲利top10戰力
就知其實第七宇宙勁係好勁 廢係廢到一個點

其實我唔記得佢叫咩名

無閒?

何必一嚟就

死返中國啦

唔使理條友啦 呢D人無得救嫁啦
有冇得幫斯路重塑肉身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞