3月25,哩一夜真係好難過。

58 回覆
26 Like 6 Dislike
真心唔明點解你地撐胡官?香港最差(2014)果年佢老人家有冇出過聲?佢參選前都唔多見佢有講過d乜,點解大家咁肯定佢係值得支持呢?

利申 只係唔想林鄭贏

理念最相近 選委問應否推國民教育 佢係好明確say no
仲有22條立法 防內地干預香港事務 算係話比人聽佢做特首唔會聽西環枝笛

咁都問得出
連人地政綱都冇睇
條友啲口吻好似香討啲廢中

你咁緊張上綱上線做乜?政綱嘅嘢邊個唔識up,如果要贏到點解唔係要討好多d建制派咩?胡官政綱唔係太泛民咩?同埋我上面只係問你地胡官參選前都有發表過乜嘢言論有關政改或佔中等議題,點解七十歲人先出黎選特首?仲有點解佢講六四大陸做得唔好,黨報同689一句都唔插佢反而插薯片太親泛民?點解佢一票建制都冇但又有八成機會當選?點解佢當初話要adc但到依一刻反而鬧泛民all in薯片?我唔明,你咁熟佢d嘢不如教下小弟!
真心唔明點解你地撐胡官?香港最差(2014)果年佢老人家有冇出過聲?佢參選前都唔多見佢有講過d乜,點解大家咁肯定佢係值得支持呢?

利申 只係唔想林鄭贏

仲有22條立法 防內地干預香港事務 算係話比人聽佢做特首唔會聽西環枝笛

咁都問得出
連人地政綱都冇睇

你咁緊張上綱上線做乜?政綱嘅嘢邊個唔識up,如果要贏到點解唔係要討好多d建制派咩?胡官政綱唔係太泛民咩?同埋我上面只係問你地胡官參選前都有發表過乜嘢言論有關政改或佔中等議題,點解七十歲人先出黎選特首?仲有點解佢講六四大陸做得唔好,黨報同689一句都唔插佢反而插薯片太親泛民?點解佢一票建制都冇但又有八成機會當選?點解佢當初話要adc但到依一刻反而鬧泛民all in薯片?我唔明,你咁熟佢d嘢不如教下小弟!

btw,雖然我唔熟佢政綱,但22條係佢見某個界別選委,有人題出佢先加埋入自己政綱!
香港選特首
真係一次比一次難睇
以前會扮下唔係小圈子
而家連扮廢事扮
擺明西環吹雞
你唔投就搞鳩你
香港選特首
真係一次比一次難睇
以前會扮下唔係小圈子
而家連扮廢事扮
擺明西環吹雞
你唔投就搞鳩你

自從689上任,共產黨已經唔會再戴面具先黎強姦香港人
其實想知你地點睇當年反831
假若冇反到
今日我地可以一人一票選胡官
你地又會唔會後悔當年既決定?
果陣個個都覺得出到閘 一定係爛橙
但睇番胡官..
雖然都有人屌佢係鬼..佢都有話推23條..
但佢真係句句為香港人諗..
你話最好係一個又撐香港人 又冇23條乜都冇既人出尼係最好啦
但係咪有得揀胡官 好過等睇林鄭當選..

如果覺得我咁諗好有問題既請溫柔地屌

利申 :當年有份佔中

你點提名胡官出黎選啊

衣家胡官都出到尼啦,點解唔得?

識唔識打字架屌你老母

利申 只係唔想林鄭贏

佢仲做緊法官點比咁多意見

利申 只係唔想林鄭贏

咁都問得出
連人地政綱都冇睇

btw,雖然我唔熟佢政綱,但22條係佢見某個界別選委,有人題出佢先加埋入自己政綱!

有人提再加入自己政綱有咩問題
聽人意見 肯作出改善 唔一定要全部自己諗先
其實想知你地點睇當年反831
假若冇反到
今日我地可以一人一票選胡官
你地又會唔會後悔當年既決定?
果陣個個都覺得出到閘 一定係爛橙
但睇番胡官..
雖然都有人屌佢係鬼..佢都有話推23條..
但佢真係句句為香港人諗..
你話最好係一個又撐香港人 又冇23條乜都冇既人出尼係最好啦
但係咪有得揀胡官 好過等睇林鄭當選..

如果覺得我咁諗好有問題既請溫柔地屌

利申 :當年有份佔中

你點提名胡官出黎選啊

衣家胡官都出到尼啦,點解唔得?

唔好咁痴線啦 當年你反緊D乜啊

就係反選委揀件垃圾出尼要我地揀爛橙
但睇番選委一樣係1200人,一樣有泛民可以投胡官出閘??

你好明顯唔熟政改喎 ching

我真係要死左去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞