3月25,哩一夜真係好難過。

58 回覆
26 Like 6 Dislike
其實想知你地點睇當年反831
假若冇反到
今日我地可以一人一票選胡官
你地又會唔會後悔當年既決定?
果陣個個都覺得出到閘 一定係爛橙
但睇番胡官..
雖然都有人屌佢係鬼..佢都有話推23條..
但佢真係句句為香港人諗..
你話最好係一個又撐香港人 又冇23條乜都冇既人出尼係最好啦
但係咪有得揀胡官 好過等睇林鄭當選..

如果覺得我咁諗好有問題既請溫柔地屌

利申 :當年有份佔中

你點提名胡官出黎選啊

衣家胡官都出到尼啦,點解唔得?

831規定要有600選委以上提名,你話胡官入唔入到閘?

(一)須組成一個有廣泛代表性的提名委員會。提名委員會的人數、構成和委員產生辦法按照第
四任行政長官選舉委員會的人數、構成和委員產生辦法而規定。

(二)提名委員會按民主程序提名產生二至三名行政長官候選人。每名候選人均須獲得提名委員
會全體委員半數以上的支持。

Ok我派膠比自己。
假若冇反到
但睇番胡官..

你點提名胡官出黎選啊

過到831都淨係得淋病佢選
薯片同胡官係出唔到閘架
好多人都唔知當年反既831方案內容
假若冇反到
但睇番胡官..

你點提名胡官出黎選啊

首先,尼你老味
有一人一票又點,啲仆街港豬咪又係投哂俾薯片
假若冇反到
但睇番胡官..

你點提名胡官出黎選啊

首先,尼你老味
有一人一票又點,啲仆街港豬咪又係投哂俾薯片

岩,依加比香港人有民主同比女人渣車一樣咁危險

慒撚左 我錯
胡官最後可能20票都冇
對一個出嚟正正直直、真心為香港好而走出嚟面對謾罵嘅老人家真係太殘忍
胡官最後可能20票都冇
對一個出嚟正正直直、真心為香港好而走出嚟面對謾罵嘅老人家真係太殘忍

你之前有冇聽過胡官個名?識唔識佢?
其實有一件小事大家未必知,當薯片係到玩緊500萬襟章大放送扭蛋嘅時候,胡官心口掛住果個綠色正字襟章淨係小規模咁整咗200個(經費唔多),各位有幸攞到嘅記得好好收埋佢做紀念
831框架下個遊戲規則都已經唔撚一樣啦

慒撚左 我錯

其實831同而家小圈子選舉一樣,只係班選委會「選」完特首後,再比你地市民玩下投票
假若冇反到
但睇番胡官..

你點提名胡官出黎選啊

唔好咁痴線啦 當年你反緊D乜啊

就係反選委揀件垃圾出尼要我地揀爛橙
但睇番選委一樣係1200人,一樣有泛民可以投胡官出閘??

你好明顯唔熟政改喎 ching
唔知有無人同我一樣 今晚不停諗番五年前既野
無眠夜
我覺得個情況係, 就算聽日係一人一票選特首, 香港人都會揀John Tsang唔揀胡官

慒撚左 我錯

其實831同而家小圈子選舉一樣,只係班選委會「選」完特首後,再比你地市民玩下投票

831比市民玩下投票嗰下先至係最嘔心既地方
到時林鄭就係過百萬票當選由全香港人選出黎 簡直係強姦
唔好成日以為有831就點啦

831係人地揀舊愛滋屎俾你授權咋(揀都無得揀)

有831就唔會有任何你地滿意嘅人出到閘

唔好咁多幻想
真心唔明點解你地撐胡官?香港最差(2014)果年佢老人家有冇出過聲?佢參選前都唔多見佢有講過d乜,點解大家咁肯定佢係值得支持呢?

利申 只係唔想林鄭贏
我覺得個情況係, 就算聽日係一人一票選特首, 香港人都會揀John Tsang唔揀胡官

其實邊有得咁樣如果
一早知有一人一票著片都未必做到韓星咁款
唔好成日以為有831就點啦

831係人地揀舊愛滋屎俾你授權咋(揀都無得揀)

有831就唔會有任何你地滿意嘅人出到閘

唔好咁多幻想

係,即係只有林鄭,劏房波或葉劉比你揀
真心唔明點解你地撐胡官?香港最差(2014)果年佢老人家有冇出過聲?佢參選前都唔多見佢有講過d乜,點解大家咁肯定佢係值得支持呢?

利申 只係唔想林鄭贏

理念最相近 選委問應否推國民教育 佢係好明確say no
仲有22條立法 防內地干預香港事務 算係話比人聽佢做特首唔會聽西環枝笛
痴線,做咩對小圈子咁上心

利申 只係唔想林鄭贏

理念最相近 選委問應否推國民教育 佢係好明確say no
仲有22條立法 防內地干預香港事務 算係話比人聽佢做特首唔會聽西環枝笛

咁都問得出
連人地政綱都冇睇
條友啲口吻好似香討啲廢中
好撚好笑 已經諗如果有得返轉頭
要點享用舊屎
香港人真係無撚得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞