剛剛分手既你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(30)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
你講得無錯 我星期一見完佢 仲promise我唔會溝女 話而家想自己一個人 之後個日我無chur佢 後日就主動解block tg
對上一次應你係幾時
而家對方肯定只睇到缺點 就算有愛 都只會壓住 逼自己同理智鬥 仲點會揾
咩呀 咪我問佢you safe? 佢答我yes 星期一
又要提返出黎我地停聯啦
有時又諗
既然佢可以咁樣斷6年感情,我仲咁執著做咩
其實我都唔係咁愛佢姐
唔係咁愛佢姐
係 我成日都禁住自己唔好搵 但我覺得唔搵佢 佢會唔記得我 但就算我搵佢 佢都可能唔想理我 可能我只係黑人憎
分開左D應承呢 真係信2成好啦
有解封呢個舉動都應該冷靜返好多
睇情況試下再搵佢傾下啦
頂 記得喇 好冷淡
我冇心嫁平時S巴開解你多嘛
無錯 我有同你一樣諗法 但如果對方係一個理智既人 要忘記你 就算你揾唔揾 佢都係會忘記你 如果一個人咁短時間就咁 咁你就不要愛了
呢個諗法我都係最近識咁諗
咁就走左去
唔好執著佢冷唔冷淡
佢有回我架
係 如果咁短時間佢揾到自己中意 咁我都吹佢唔脹既
你都覺解封係代表佢都有不捨?
其實我唔知自己係佢心目中係咩位置
我覺得自己冇咩用 我只係個好人 但唔係咩令佢刻骨銘心既人
或者佢會諗起我既好 that’s it.
但我係想佢諗起我地之間開心既回憶而掛住我 唔係單單我係個好人
不過都係 有覆都已經好好
轉個頭又會覺得佢有苦衷,可能仲要啲時間處理而家既問題,所以先唔搵我

前一晚仲傾緊計,訓醒就突然失蹤
第一日我仲擔心佢係咪比popo捉左,係咁炸佢wtsapp
第二日佢一句「有咩講」
然後就冇左影
但如果有事,佢屋企人應該會搵我

定係全家都比人捉左
你冇S巴咁惡
佢要諗起你地開心回憶同你係咪個好人無關係 要刻骨銘心既就算好平淡都會好深刻
唔一定係不捨 可能冇左當時種討厭
又或者仲擔心你 唔知你會唔會搵佢
至於搵唔搵第二個 已經好難判斷
因庶真係咩人都有
突然間成個人變左咁
我enjoy平淡是福 但我唔覺得佢係
因為我以前都係等
日後既事真係冇人知嫁
雙方諗法都可能會有改變
有緣見返既,可以一齊返既 實好嫁
但依家自己頹都冇用
所以我上兩個post先話,應該係屋企比壓力佢要同我分手

我第一日堅擔心佢安全,wtsapp埋佢老母問佢返左屋企未
但佢老母都冇睇我wtsapp我就估到咩事
可能佢老母封左你
唔知啦,唔敢搵佢 但fb仲未unfd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞