剛剛分手既你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(30)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我去左巴打間鋪睇 唔錯
收皮啦 係專情長情就唔會玩曬交友APP識女 而你睇到 事實黎
根本佢分散投資緊好多人 其它果d收曬皮咪返黎搵你囉
玩家都可以對好多女仔好啦 你唔知咋嘛
依個情況 我覺得佢係分散投資之外仲當埋你係女兵
未拍拖就做咁多野
仲要知你隨時準備幫到佢 又a0唔識咁多野
咪天真啦 有心識同約仲點會比你知呀
我依加望落都似啦 又唔係你男朋友 做咁鬼多野
同兵有咩分別
依個世界有兩部手機 仲有其它app
咁都唔確認關係 真係貪過引咩
上個月話分手 我個心痛到唔知點形容 跟住過冇幾日又搵返我話仲係掛住我 跟著又係返埋一齊咗接近一個月 呢個月入面大家都好開心 我亦都有努力去將佢以前話我嘅缺點改過 努力對她好

但到上星期又話搵唔返熱戀嘅個種感覺 話想冷靜下釐清自己嘅感情 我話我等 但等唔夠兩三日又走咗去問距想點 因為實在太煎熬 跟住佢就話我催佢 又拎返我以前做錯嘅嘢嚟講(which is 我已經有改or改緊)跟住又分多次手

今次真係傷心過第一次好多 真係明白到心痛到一個點係真係可以令人透唔到氣 每日都想喊

三年幾了 曾經我以為同對方朝夕相對嘅日子可以直到永遠 但點解偏偏會係咁短時間內就放棄我 係咪真係我做錯嘅嘢太多
因為你a0嘛 遇到個(?)鍾意既男仔
咪好易比人帶住走 情緒瘋狂起伏不定
其實我覺得係你果下太chur佢 之後逼佢做決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞