95巴絲無咁易做人老豆老母(75)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for a girl with the broken smile

你確定你頂得住?

WaC BaoFu You two shall not pass!

頂得幾耐得幾耐
快d走呀 唔好理我

包夫同優子表示:

我表示:

打架點可以唔預我

邏輯崩壞大殺傷力次元武器
講起發夢 我前晚發夢 其中一部分係我變左做哈利再變左Ron
連角色設定都一樣 哈利嗰時叫一次咒語就出到招
但Ron係叫極都出唔到

係愛呀哈利

呢句野出至邊到

好似係鄧不利多

咁我肯定唔知 我正係睇左頭兩集同尾兩集 中間skip哂

其實唔會記得對白

正係記得個時去小同屋企開生日會 錄左第二集係到睇 不停loop boss爆頭既一刻 係咁回帶 諗返都覺得on9

我表示:

打架點可以唔預我

邏輯崩壞大殺傷力次元武器

屌成版都圖
How come people suffer how come people part? How come people struggle how come people break your heart?

Coldplay真係好正
屌成版都圖

無lu
Haaaaaahahahahahaaahhhhahaha

How come people suffer how come people part? How come people struggle how come people break your heart?

Ching有冇聽radiohead
屌成版都圖

無lu

冇圖又要問候伯母 有圖又要俾膠
連登仔真係難服侍

Fiona首冷笑話真係好聽
屌成版都圖

無lu

連登仔真係難服侍

上頁d圖留返俾你J飽佢
屌成版都圖

無lu

連登仔真係難服侍

比伯母圖會點
有無人解答我
利伸:唔會試

Ching有冇聽radiohead

最近不斷loop男孩像你

同埋告別我都好聽 但依兩首好冷門 好似我咁

Paul哥呢兩日咁灰

纖細嗎

Learn me

纖細嗎

你剩係識呢句你係咪鍾意纖細

唔係喎 個陣番學好多人有聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞