95巴絲無咁易做人老豆老母(75)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
滑雪順豐今日開唔開工

係偷運一啲重要野

生化武器

手足快d走
呢度我頂住

你確定你頂得住?

WaC BaoFu You two shall not pass!

頂得幾耐得幾耐
快d走呀 唔好理我

包夫同優子表示:

係偷運一啲重要野

生化武器

手足快d走
呢度我頂住

你確定你頂得住?

WaC BaoFu You two shall not pass!

頂得幾耐得幾耐
快d走呀 唔好理我

包夫同優子表示:

做架梁?

係偷運一啲重要野

生化武器

手足快d走
呢度我頂住

你確定你頂得住?

頂得幾耐得幾耐
快d走呀 唔好理我

包夫同優子表示:

我表示:

手足快d走
呢度我頂住

你確定你頂得住?

頂得幾耐得幾耐
快d走呀 唔好理我

包夫同優子表示:

我表示:

講起發夢 我前晚發夢 其中一部分係我變左做哈利再變左Ron
連角色設定都一樣 哈利嗰時叫一次咒語就出到招
但Ron係叫極都出唔到

手足快d走
呢度我頂住

你確定你頂得住?

頂得幾耐得幾耐
快d走呀 唔好理我

包夫同優子表示:

我表示:

但Ron係叫極都出唔到

其中一部份係咩意思

你確定你頂得住?

頂得幾耐得幾耐
快d走呀 唔好理我

包夫同優子表示:

我表示:

打架點可以唔預我
但Ron係叫極都出唔到

係愛呀哈利
但Ron係叫極都出唔到

其中一部份係咩意思

啲夢成日穿越 喺變成哈利同Ron之前我係同緊我roommate去上boxing同yoga
但Ron係叫極都出唔到

係愛呀哈利

呢句野出至邊到
但Ron係叫極都出唔到

係愛呀哈利

呢句野出至邊到

好似係鄧不利多
但Ron係叫極都出唔到

係愛呀哈利

呢句野出至邊到

第一集定第二集
但Ron係叫極都出唔到

係愛呀哈利

呢句野出至邊到

好似係鄧不利多

咁我肯定唔知 我正係睇左頭兩集同尾兩集 中間skip哂
但Ron係叫極都出唔到

其中一部份係咩意思

啲夢成日穿越 喺變成哈利同Ron之前我係同緊我roommate去上boxing同yoga

我都試過剪剪下頭髮去左上堂上堂係教打邊爐
但Ron係叫極都出唔到

係愛呀哈利

呢句野出至邊到

好似係鄧不利多

咁我肯定唔知 我正係睇左頭兩集同尾兩集 中間skip哂

其實唔會記得對白

你確定你頂得住?

頂得幾耐得幾耐
快d走呀 唔好理我

包夫同優子表示:

我表示:

打架點可以唔預我

邏輯崩壞大殺傷力次元武器
[imghttp://a2.att.hudong.com/48/00/01200000031386134374004332658_s.jpg[/img]

你確定你頂得住?

頂得幾耐得幾耐
快d走呀 唔好理我

包夫同優子表示:

我表示:

打架點可以唔預我

邏輯崩壞大殺傷力次元武器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞