[AN/IOS] Fate/Grand Order [98] 當龍娘遇上Nobu

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
話說今朝個生放有冇地方可以睇番, 今朝瞓緊覺無睇

https://www.youtube.com/watch?v=eSBZijIZ_UU
話說今朝個生放有冇地方可以睇番, 今朝瞓緊覺無睇

https://www.youtube.com/watch?v=eSBZijIZ_UU

我想問extra 隻bb唔會係4月1出掛
會唔會星期三唔出活動 但好似凜g咁出定堆英比人抽先?
沖田alter
我想問extra 隻bb唔會係4月1出掛

同槍凜一樣無日程
應該都有排等
井狗入嚟做乜

除左呢隻其他外判左比人開post
我個仆街fd居然話可塑性記憶係歡樂番仲建議我去睇
搞到我而家喊到碌柒咁
就算有新GUDAGUDA活動同CCC我都唔會忘記600日十石 毋忘十石
搞到我而家喊到碌柒咁

睇左頭幾集都知咩事啦
搞到我而家喊到碌柒咁

睇左頭幾集都知咩事啦

仲要睇幾集,我睇完第一集已經棄左
就算有新GUDAGUDA活動同CCC我都唔會忘記600日十石 毋忘十石

唔洗驚唔記得
到700日營運會再提你一次
搞到我而家喊到碌柒咁

睇左頭幾集都知咩事啦

睇個名就知咩事啦

唔洗驚唔記得
到700日營運會再提你一次

屌咸川老母
搞到我而家喊到碌柒咁

睇左頭幾集都知咩事啦

睇個名就知咩事啦

第一話已經有暗示女主唔活得長啦
搞到我而家喊到碌柒咁

睇左頭幾集都知咩事啦

睇個名就知咩事啦

唔鍾意睇呢種咁sad既
搞到我而家喊到碌柒咁

睇左頭幾集都知咩事啦

睇個名就知咩事啦

以為最後會有奇蹟,點知都係無
抽蛋同活動可唔可以遲d先出

如果連住去,到時我驚要食樹皮

儲石抽拘束服狐
搞到我而家喊到碌柒咁

睇左頭幾集都知咩事啦

睇個名就知咩事啦

以為最後會有奇蹟,點知都係無

出左game
btw雨宮天好屈機

你食定麵包,儲定錢到時請鹽川鋸扒啦
外判,當自己邊個
又收島風
Ccc有冇講幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞