[AN/IOS] Fate/Grand Order [98] 當龍娘遇上Nobu

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
玩依隻game令我充分體會到 朋友唔需要多,一個就足夠 嘅道理
初初開始玩幾lv個陣有個好勁嘅日本人師兄居然肯accept me的friend request
之後靠佢堆4,5星英靈清場
試過好多次我成隊死晒,淨低隻support 同隻 boss隻揪

今個活動我長用貓眼巴打

太多朋友re 唔到啱用嘅
我冇棄喎
3次元 就算李e著我都接受唔到

接受到

好撚正

好想騎佢

你要係正太先得

李e bbg著呢啲太幼了唔正
特例黎 好慘
玩依隻game令我充分體會到 朋友唔需要多,一個就足夠 嘅道理
初初開始玩幾lv個陣有個好勁嘅日本人師兄居然肯accept me的friend request
試過好多次我成隊死晒,淨低隻support 同隻 boss隻揪

今個活動我長用貓眼巴打

玩左十幾日,我真係得一個朋友
三番四次靠佢啲英靈救全家嘅感覺真係好感動
尤其我得隻紅A佢都肯加我做fd

太多新手玩幾玩就棄 好多人都唔敢加

聖誕復刻開始玩

應該係大猩猩
一間原來係齋藤一
惡即斬
終於等到唔係復刻活動
隻berserker咁唔fgo既
好似係其他game走入嚟咁

死徒化土方(好似係)

有少少漂流武士feel

今個活動我長用貓眼巴打

聖誕復刻開始玩

驚名係0076? 仲快過我齊7職

btw,個個日本人師兄咩職都有,除了lancer
搞到我打第四章個個特斯拉好吃力
一陣剩係出男無alter就仆街
CC台蔣介石好撚柒
ccc 拘束服狐

應該係大猩猩

土方啦下話

今個活動我長用貓眼巴打

聖誕復刻開始玩

驚名係0076? 仲快過我齊7職

係 extra職未有唔算齊啦

接受到

好撚正

好想騎佢

你要係正太先得

好想種田著
體力回得好慢

應該係大猩猩

土方啦下話

唔使圈果個位啦 張圖係著軍服

接受到

好撚正

好想騎佢

你要係正太先得

好想種田著

說好不提

著到好似細路女咁

接受到

好撚正

好想騎佢

你要係正太先得

好想種田著

說好不提

種田著一定完美
好悶 29號唔知會唔會有新POOL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞