【突發】暴大已經決定反抗到底

1865 回覆
4015 Like 20 Dislike
求下你地戰略性撒退 現場tg係會毒死人
段狗頭先透露呢2日係同政府傾可唔可以克制 盡量唔搞到中大 林鄭而家仲係縱容警狗唔收隊既話 唔會再返到轉頭
一定要慳子彈
暴大冇得退喇 入lab攞物資喇
唔好再亂曬火魔
黑警根本無停過咁射
煙多到散唔到
屌佢老母tg冇散過
暴大必不可失 全世界支援
地區快閃 攻狗後方 出其不意
暴大易守難功 千奇唔可以放棄
鋸樹欄橋呀!!!!!
班狗唔推又唔走好明顯等緊支援 現場手足要加油呀
所有acid base都拎出去用啦
有無人知而家水炮車而家係邊
#中大 #城大 #理工大學
#緊急1
中大出緊裝甲車
急接仔女!!!!!!!!!!!!!!!
中大需要車手⚠⚠⚠
義載傷者之車輛請停泊於大學體育中心校巴站前。

我地再俾D心機, 呼籲有能力既人去救人, 吾好放棄, 我地都放棄, 佢地點算

快D, 成個電話有咩人就SEND咩人, 吾好理有無聯絡開

手足一個都不能少

中大同學已經宣佈左9點係警方死線
必需撤出所有大學校園
並釋放所有學生 跪全香港人請幫忙

港島區:
1.國際金融中心ifc(港島北區建議集合點)
2.太古廣場
3.信德中心
4.西港城
5.香港仔中心(港島南區建議集合點)

西九龍
6.圓方商場(九龍區建議集合點)
7.朗豪坊(九龍區建議集合點)
8.新世紀廣場
9.又一城

東九龍
10.淘大廣場
11.德福商場(九龍區建議集合點)
12. apm(九龍區建議集合點)
13. Popcorn(將軍澳區建議集合點)
14.東港城
15.新都城

新界南
16.愉景新城(荃灣區建議集合點)
17.荃灣廣場
18.灣景廣場
19.如心廣場
20.荃新天地
21.綠楊坊
22.新城市廣場(沙田區建議集合點)
23.沙田廣場
24.沙田中心
25.好運中心
26.青衣城(離島區建議集合點)
27.東薈城

新界北
28.大埔超級城(大埔區建議集合點)
29.名都商場(粉嶺區建議集合點)
30.上水廣場(上水區建議集合點)
31. V city(屯元天建議集合點)
32.屯門市廣場
33.天水圍天耀廣場
34.元朗廣場
唔好趁無人燒狗屋!!!!
一定要諗辦法掟入去後排 搵盾擋住都要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞