【突發】暴大已經決定反抗到底

1865 回覆
4015 Like 20 Dislike
好多學生流血
Respect 佢哋一路打仲有人揸住支旗真係好型
流浮山200刀手咁 到未
Block 5
手足,聽我講,暴大絕對唔係一個可以用來長期戰鬥既地方,原因如下:

1.對家覺得呢度係可以將所有手足同普通人區別既地方,故此佢地對我地更加殘暴,唔會留力,變左狩獵場

2.今日全攻大學,無街坊幫手,係徹徹底底既脫離群眾,大學又係政府建築,無商家佬,係好難箝制黑警既暴力

3.講就好似有補給,實際上只係短暫性物資,佢一斬交通就連走都難,會斷補給同緩兵

4.中大prof會唔會報串,好多隱形大陸prof必定為黨服務,下刪唔使講

5.be water,唔好覺得大學係大本型,係類似象徵革命之火的起源,要記住香港先係我地真正既大本型,要流動先係water,popo最驚係唔知你幾時出現,部署唔到先係會錯誤百出⋯⋯

可能我睇法未必係正確,但希望大家睇曬佢,唔好重複雨革既錯誤

最後,光復香港,時代革命
新城市好多警車,快走!
樓上有人話去左探被捕學生 留左個副校係到
好似古代咁 帥旗不可棄 定軍心
無助燃物啲火好易熄
LIVE聽到話狗增援到
聽日增援中大
https://lihkg.com/thread/1711456/page/1

sor鳩,中坑唔識玩連登,推多次
籃球撚戰術建議!唔係叫大家死跟,但打仗打交打波都係要用腦!
既然決定死守就更加要用腦!!
手足們咁醒一定已經明,不過都推下等更多人一齊諗同埋加入!
教大班廢柴肯嚟未啊屌晒你地老母
魔警霸住二橋係爲咗條高速路同鐵路,唔可以使佢哋達到哩個戰術目標,有部分人要轉去‘黎明來到’,‘和你塞’運動!
Yes, 唔好死守,走得幾多得幾好,流亡又好乜都好,留返有用之軀
中間唔係有手足要佢即刻去幫被捕同學?
中間副校講過立即去

之後我行開咗唔知結果
我地都支持到底
人地全副裝點守
而家大埔,沙田要開花
唔可以比狗再增援暴大
段狗出完show又賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞