暴大談判失敗 開始攻城

955 回覆
250 Like 15 Dislike
push 救人認人
救中大學生

多幾張 認人呀 唔可以被消失
可能會演化到烏克蘭咁 有個革命基地
手足24小時係入面
push
push 認人救人
push
大學站,祟基入口有速龍落地
班學生退守左 但仲要大家幫手 要人要人!!!!!
捉左幾個 認人啊!!!!

學校有冇exchange生?
有既話call大使館
再唔係有外國國籍既人去中大再叫領事

自己/識人係交換生留學生嘅快d幫手打電話去大使館 求下你地

すべての留学生はあなたが今危険にさらされているあなたの領事館に電話してください

ALL INTERNATIONAL/EXCHANGE STUDENT PLEASE CALL YOUR CONSULATE NOW

由於東鐵線介乎大埔墟至火炭站服務暫停,乘客若要前往中文大學,可乘搭以下路線
馬鞍山:87k、807A、807K、807C
大水坑:289K

轉自隔離POST 物資:
泳鏡 玻璃樽 毛巾
豬嘴 有濾棉無嘴啊中大
要Ice pad 海量first aid物資
Ice pad>>>>>>>>紗布繃帶>>>>>>鹽水

馬鞍山撘巴士87k/小巴807k (海柏有站)
push 救人認人
認人救人
暴大
push救人認人
認人啊
支援
大學站,祟基入口有速龍落地
班學生退守左 但仲要大家幫手 要人要人!!!!!
捉左幾個 認人啊!!!!

學校有冇exchange生?
有既話call大使館
再唔係有外國國籍既人去中大再叫領事

自己/識人係交換生留學生嘅快d幫手打電話去大使館 求下你地

すべての留学生はあなたが今危険にさらされているあなたの領事館に電話してください

ALL INTERNATIONAL/EXCHANGE STUDENT PLEASE CALL YOUR CONSULATE NOW

由於東鐵線介乎大埔墟至火炭站服務暫停,乘客若要前往中文大學,可乘搭以下路線
馬鞍山:87k、807A、807K、807C
大水坑:289K

轉自隔離POST 物資:
泳鏡 玻璃樽 毛巾
豬嘴 有濾棉無嘴啊中大
要Ice pad 海量first aid物資
Ice pad>>>>>>>>紗布繃帶>>>>>>鹽水

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞