暴大談判失敗 開始攻城

955 回覆
250 Like 15 Dislike
push
學校有冇exchange生?
有既話call大使館
再唔係有外國國籍既人去中大再叫領事

自己/識人係交換生留學生嘅快d幫手打電話去大使館 求下你地

すべての留学生はあなたが今危険にさらされているあなたの領事館に電話してください

ALL INTERNATIONAL/EXCHANGE STUDENT PLEASE CALL YOUR CONSULATE NOW
推 推 推
千祈唔好唔好殺曱甴
push
大學站,祟基入口有速龍落地
班學生退守左 但仲要大家幫手 要人要人!!!!!
捉左幾個 認人啊!!!!

學校有冇exchange生?
有既話call大使館
再唔係有外國國籍既人去中大再叫領事

自己/識人係交換生留學生嘅快d幫手打電話去大使館 求下你地

すべての留学生はあなたが今危険にさらされているあなたの領事館に電話してください

ALL INTERNATIONAL/EXCHANGE STUDENT PLEASE CALL YOUR CONSULATE NOW

由於東鐵線介乎大埔墟至火炭站服務暫停,乘客若要前往中文大學,可乘搭以下路線
馬鞍山:87k、807A、807K、807C
大水坑:289K

轉自隔離POST 物資:
泳鏡 玻璃樽 毛巾
豬嘴 有濾棉無嘴啊中大
要Ice pad 海量first aid物資
Ice pad>>>>>>>>紗布繃帶>>>>>>鹽水

留得青山在,必要時撤退
高清小小 認人呀

push
呢條友block左, 應該係0.5
push 認人救人
push
push 認人救人
沙田搭27小巴去科學園?由科學園行過去(十五至廿分鐘)正正就係二橋另一邊(警後欄)
點解琴日要等搜查令先入得(雖然最後等唔到但佢地又真係冇入去
但今日唔洗就可以入去
暴大朋友認人呀
push 救人認人
暴大人快啲認人啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞