明顯民意越黎越黃

427 回覆
3360 Like 62 Dislike
最撚憎屋企人一路食飯一路睇CCTVB屌示威者
每次聽到我真係好撚不安同冇哂胃口食飯
佢地信CCTVB信到上哂腦連判斷都冇真係冇得救
呢樣真 港豬家姐第一次見到手足會嚇到喊 而家已經慣o左仲識講有警察嘅地方就最危險

不過佢仲係港豬
最黑人憎係左膠 又想贏 但要靚畫面 邊有可能
而家有班係(好似我父母) 聽人講多過自己睇(CCTVB)
又話兩邊都唔岩 叫你唔好理黃個邊點做點做 總之死人唔關佢事就得 但係又識叫你唔好鬧黑警 驚俾人打 只求餘生安安樂樂
林鄭話唔會答應訴求wor
因為咁樣係同暴力屈服wor
好 繼續 繼續到戒嚴為止

雖然佢都唔係第一次講
唔好咁天真
大把人奴性重到你唔信
哎呀 覆錯po添 是但啦
民意穩如狗 盡情報復警甴
隻交通曱甴根本係醉酒駕駛
唔會有民意逆轉 黃都係黃
問題係藍都係藍 所以狗知道自己做乜都好 反對嘅永遠都係𠴱班人唔會再加
法案一延期左大家都明香港得返勇武
啲法案撚收哂皮
冇哂楊政賢老母果啲咩支持唔落
果啲係黃
而家有一班「反示威撐政府 但反警暴」既人,但同時呢班人認為警暴係一小部分
藍既情況同黃差唔多,都係分好多階層

好狗唔攔路
佢要噏 返返老人院噏 一係返大灣區
只要唔阻住香港人做嘢就乜事都冇
唔敢話冇 但我覺得呢班人只係佔極少數
因為政府撐警暴 而佢又反警暴
咁佢點會撐政府?
最多咪反示威 反政府 反警暴
唔係㗎 我老豆仲係真心愛國㗎
錢都冇得收但日撚日自我洗腦
由佢啦 如果佢有一日係街到做埋d on9 藍絲野比人私了左我都唔會可憐佢
假像黎

雖然黃係主流 但中立同藍都真係唔少
屋企人親戚中立至深藍
香港嘅藍 唔一定同大陸有關係 係因為場運動損害到佢哋嘅利益
老一輩唔係咁容易睇得明民主同自由嘅重要性

仲有少量大學同學港豬/淺藍
仲有後生一輩但低學歷嘅/大陸落嚟嘅 都會藍啲同紅啲
中立 = 藍
正常老母一見到依啲嘢都會屌哂鬼 不過今日條片一出佢都唔係好大反應
利申:全家都深黃
誰大誰惡誰正確!
以其人之道還施彼身!
佢不仁我地不義!

戰爭唔可以再有潔癖,勝者為王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞