明顯民意越黎越黃

427 回覆
3360 Like 62 Dislike
燒人我覺得唔啱,要改善,但不割席
Agree,癌屍係絕症,真係冇得醫
屋企人睇得好開心

個叔一燒
未必,基本上淺黃有八九成都會照番工。
AGGER ching心水清
上網睇仲係好多藍屍

反而我身邊朋友係fb出post幫黑警講說話既得2個 多數朋友都係唔出聲 唔知佢地立場 有廿個到係手足黎
你都預左返唔到工 不如唔好扮工 直接出嚟幫手
https://lih.kg/euvsRS
10個藍9個自私撚
剩低1個咪無腦
而加藍既思想,就係覺得阻住曬,恨不得開槍殺曬我地
利申:屋企有兩隻
雨傘嗰陣係時間令民意消散
而家反而係啲淺藍屌鳩政府咁耐都搞唔掂 仲越做越差
身邊啲藍屍冇乜邊個唔屌政府 癈老除外
癌屍呢個名幾好
fact checked by no one
紙包唔住火
今日係街仲聽到兩個藍絲阿叔話射得岩
你日日見到咁多不公平的事,盡要感受埋警察的過份權力,幾難唔黃
藍嘅會越藍
黃嘅會越黃
民意真係一早歸晒邊
我公司為例,如果係黃既,叔一燒都只係覺得係傻既先周圍撩人比人燒工。中槍既手足根本點翻睇幾多次都唔係搶警槍,根本係事後自圓其說。
藍果d,點解咁樣燒人都得?尋日應該開槍,因為想搶槍同埋比人圍呀個差佬。點解打中大?因為拉多d大學生就少好多人出黎搞事,拉哂啱,最好開槍打死埋。
講真,每日聽到依d藍到發黑既言論真係頂唔順。所以已經決定唔撈,我覺得依班癌屍係痴線係冇阿媽生
真 屋企藍 我諗要佢地行行下街食到TG俾popo打俾popo拉返去 應該先會醒覺
唔藍都港豬 公司就有個
平日放tg返公司都講到明自己食花生
今日中大佢應該食花生當睇戲咁好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞